Toolbar icons very big when firefox is initially loaded

UNCONFIRMED
Unassigned

Status

()

--
trivial
UNCONFIRMED
8 years ago
5 years ago

People

(Reporter: liamnoone92, Unassigned)

Tracking

4.0 Branch
x86
Windows 7
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

8 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:2.0.1) Gecko/20100101 Firefox/4.0.1
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:2.0.1) Gecko/20100101 Firefox/4.0.1

Every time firefox 4.1 is reloaded, the toolbar icons are larger than normal.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Restart Firefox
2. Toolbar icons are now bigger than normal


Actual Results:  
Icons in toolbar are larger than they should be.

Expected Results:  
Shown the icons at the normal size.

For some reason, this happened after removing the software that adds LastPass plugin to ever browser. Coincidentally, the lastpass icon is the normal size.

It's fixed when customizing the toolbar, checking Use Small Icons, then unchecking it.

Comment 1

8 years ago
This is not a security-sensitive issue. Removing that flag.
Group: core-security
so lastpass caused this? or am I misunderstanding?
Version: unspecified → 4.0 Branch
(Reporter)

Comment 3

8 years ago
Sort of. There's a lastpass application (for windows, at least) that installs it's extension on all web browsers (that they have an extension for) automatically. When I removed this application, it also removed the LP extension from Firefox (and probably other browsers), and that's what started this. So maybe when an extension is forced (not removed by the normal means) from firefox, it causes this bug.

About the security-flag, that was accidentally added, I guess.

Comment 4

7 years ago
I think that this might be a duplicate of bug 647667, if you have the Test Pilot add-on installed. But this shows that this is problem that is experienced by more users so I hope that something might be done with that.
(Reporter)

Comment 5

7 years ago
It's possibly the reason; I've recently removed some extensions, including Feedback & Test Pilot, so that may have fixed it, because it's gone now. I thought upgrading to FF6 did it.
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.