Textbox being selected the wrong way

UNCONFIRMED
Unassigned

Status

()

Firefox
General
--
trivial
UNCONFIRMED
7 years ago
7 years ago

People

(Reporter: aron lundgren, Unassigned)

Tracking

4.0 Branch
x86
Windows 7
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

7 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:2.0.1) Gecko/20100101 Firefox/4.0.1
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:2.0.1) Gecko/20100101 Firefox/4.0.1

This is pretty simple, 1/5 of the times I click a textbox not exactly at the center, the cursor will not be aligned to the actual textbox.

Reproducible: Sometimes

Steps to Reproduce:
1.Just clicking any textbox not exactly in the center
2.
3.

Actual Results:  
textbox "cursor" is desaligned and it will not write

Expected Results:  
align the textbox "cursor" to the textbox, or select it.

Would have liked to send a screenshot

Comment 1

7 years ago
You may attach screenshots with "Add an attachment (proposed patch, testcase, etc.)" above.
Version: unspecified → 4.0 Branch
(Reporter)

Comment 2

7 years ago
Created attachment 533930 [details]
textbox bug
Is your Issue reproducible in Safe-Mode (with Hardware Accel., Extensions being disabled)?
https://support.mozilla.com/en-US/kb/Safe+Mode
(Reporter)

Comment 4

7 years ago
Yes I just tried now, on www.imdb.com and it happened.

Btw glad to see such a quick response.

Comment 5

7 years ago
I cannot reproduce the issue on:
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:6.0a1) Gecko/20110522 Firefox/6.0a1

*Note: This is interesting. 
In reply to Comment 4, have you also tried with a clean Firefox profile http://support.mozilla.com/en-US/kb/Profiles
Can you see the issue on any website with text boxes?  
Do you see it also with simple HTML code as in the example found here:
http://www.w3schools.com/tags/tag_input.asp?

Comment 6

7 years ago
(In reply to comment #5)
> I cannot reproduce the issue on:
> Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:6.0a1) Gecko/20110522 Firefox/6.0a1

Maybe this is related or similar to the issue reported in bug 658982. Please have a look, and if so, change this bug's status accordingly (duplicate). Thanks
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.