firefox sync does not work with a custom server (weave minimal)

RESOLVED INVALID

Status

--
major
RESOLVED INVALID
7 years ago
7 years ago

People

(Reporter: ebirnie, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

7 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:2.0.1) Gecko/20100101 Firefox/4.0.1
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:5.0) Gecko/20100101 Firefox/5.0

all was working fine with version 4, just upgraded to 5 and it does not work. i reset and filled out all of the information, quadruple checking everything. i have the right information and it does not work.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
install version 5
.. broken.
reset settings and redo
broken.

Actual Results:  
the sign in screen says "incorrect account name or password"

ive changed the password and created new accounts and nothing works.

Expected Results:  
it to work.
Component: General → General
Product: Firefox → Mozilla Services
QA Contact: general → general
(Reporter)

Comment 1

7 years ago
turned on debugging, url is censored.

1308848060662	Service.Main	INFO	Logging in user eric
1308848060669	Net.Resource	DEBUG	mesg: GET fail 404 <my server>/weave/1.1/eric/info/collections
1308848060669	Net.Resource	DEBUG	GET fail 404 <my server>/weave/1.1/eric/info/collections
1308848060669	Service.Main	DEBUG	Finding cluster for user eric
1308848060680	Net.Resource	DEBUG	mesg: GET fail 404 <my server>/weave/user/1.0/eric/node/weave
1308848060680	Net.Resource	DEBUG	GET fail 404 <my server>/weave/user/1.0/eric/node/weave
1308848060680	Service.Main	DEBUG	Using serverURL as data cluster (multi-cluster support disabled)
1308848060680	Service.Main	DEBUG	cluster value = <my server>/weave/
1308848060682	Service.Main	DEBUG	Exception: Login failed: error.login.reason.account No traceback available
1308848064432	Net.Resource	DEBUG	mesg: DELETE fail 404 <my server>/weave/1.1/eric/storage/clients/Nko2edhZoZD3
1308848064433	Net.Resource	DEBUG	DELETE fail 404 <my server>/weave/1.1/eric/storage/clients/Nko2edhZoZD3
1308848064438	Net.Resource	DEBUG	mesg: DELETE fail 404 <my server>/weave/1.1/eric/storage/tabs/Nko2edhZoZD3
1308848064438	Net.Resource	DEBUG	DELETE fail 404 <my server>/weave/1.1/eric/storage/tabs/Nko2edhZoZD3
1308848064439	Service.Main	INFO	Service reset.

none of these urls seem to be on my server. yet sync is working fine with firefox 4 with the same settings.
You're running an outdated version of the minimal server. See http://tobyelliott.wordpress.com/2011/04/12/api-version-change-coming-in-aurora/ for details.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 7 years ago
Resolution: --- → INVALID
(Reporter)

Comment 3

7 years ago
i didnt know about this change, thanks a ton philipp. got it working :)

(In reply to comment #2)
> You're running an outdated version of the minimal server. See
> http://tobyelliott.wordpress.com/2011/04/12/api-version-change-coming-in-
> aurora/ for details.
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.