Using IMAP secure connection SSL hangs, account wizard has no SSL option

VERIFIED FIXED

Status

MailNews Core
Networking: IMAP
--
major
VERIFIED FIXED
17 years ago
9 years ago

People

(Reporter: Robert Foreman, Assigned: Scott MacGregor)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

17 years ago
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux 2.2.9-19mdk i686; en-US; 0.7) Gecko/20010119
BuildID:    2001011905

Failure to connect to IMAP server with SSL security.  This used to work in older
versions -- Netscape 4.6/Messenger.

Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1.Create client account with known IMAPs server account.
2.Try to get mail using SSL security
3.Connection mearly hangs (not network failure, since it works fine with
Netscape 4.6/Messenger


Actual Results:  Connection mearly hangs (not network failure, since it works
fine with Netscape 4.6/Messenger


Expected Results:  I should be able to receive IMAP mail through SSL security.

Tested as well as I could.  Hopefully this isn't a 1 person incident. :)

Comment 1

17 years ago
*** Bug 66762 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Comment 2

17 years ago
Could you please try to reproduce this with the latest nightly build and then 
report back? 

Thanks!
QA Contact: esther → huang
(Reporter)

Comment 3

17 years ago
Wizard still does not have SSL option, but latest build works with SSL layer.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 17 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Reporter)

Comment 4

17 years ago
Wizard still does not have SSL option, but latest build works with SSL layer.
Resolution: FIXED → ---

Comment 5

17 years ago
Can you try again for the latest build? 
It seems that it's working fine for me.....

Comment 6

17 years ago
I used Linux 01-29-08-Mtrunk build.

Comment 7

17 years ago
resolved <nothing> is not a valid state. please try again. probably 
Resolved Fixed per rko_tailor@mailandnews.com 2001-01-28 16:55
Status: RESOLVED → UNCONFIRMED

Comment 8

17 years ago
Wizard does not have the option maybe, but I would think that Edit|"Mail and
News Account Settings"|Server has an option to use SSL (newsgroups have it
anyway, and people use ssl imap)..is this supposed to read resolved worksforme?
(Reporter)

Comment 9

17 years ago
Latest build worked.  I was using latest "stable" snapshot instead.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 17 years ago17 years ago
Resolution: --- → FIXED

Comment 10

17 years ago
Verified on 02-19-08-Mtrunk build
This is working on my IMAP account with the SSL connection. Marking as verified.
Status: RESOLVED → VERIFIED
Product: MailNews → Core
Product: Core → MailNews Core
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.