Closed Bug 669811 Opened 8 years ago Closed 7 years ago

Intermittent needs-focus.html | load failed: timed out while taking snapshot (bug in harness?)

Categories

(Testing :: Reftest, defect)

x86
macOS
defect
Not set

Tracking

(Not tracked)

RESOLVED WORKSFORME

People

(Reporter: philor, Unassigned)

References

Details

(Keywords: intermittent-failure)

http://tinderbox.mozilla.org/showlog.cgi?log=Mozilla-Inbound/1310002999.1310004640.8813.gz
Rev3 MacOSX Leopard 10.5.8 mozilla-inbound debug test reftest on 2011/07/06 18:43:19
s: talos-r3-leopard-039

REFTEST TEST-START | file:///Users/cltbld/talos-slave/test/build/reftest/tests/layout/reftests/reftest-sanity/needs-focus.html
++DOMWINDOW == 57 (0x26868ff8) [serial = 131] [outer = 0xa3566f0]
--DOMWINDOW == 56 (0x2649e3b8) [serial = 127] [outer = 0xa3566f0] [url = file:///Users/cltbld/talos-slave/test/build/reftest/tests/layout/reftests/reftest-sanity/page-height-nobreak.html]
{down to --DOMWINDOW == 9)
REFTEST TEST-UNEXPECTED-FAIL | file:///Users/cltbld/talos-slave/test/build/reftest/tests/layout/reftests/reftest-sanity/needs-focus.html | load failed: timed out while taking snapshot (bug in harness?)
REFTEST INFO | Saved log: START file:///Users/cltbld/talos-slave/test/build/reftest/tests/layout/reftests/reftest-sanity/needs-focus.html
REFTEST INFO | Saved log: [CONTENT] OnDocumentLoad triggering WaitForTestEnd
REFTEST INFO | Saved log: [CONTENT] WaitForTestEnd: Adding listeners
REFTEST INFO | Saved log: Initializing canvas snapshot
REFTEST INFO | Saved log: [CONTENT] WaitForTestEnd: Adding listeners
REFTEST INFO | Saved log: [CONTENT] MakeProgress: STATE_WAITING_TO_FIRE_INVALIDATE_EVENT
REFTEST INFO | Saved log: [CONTENT] MakeProgress: dispatching MozReftestInvalidate
REFTEST INFO | Saved log: [CONTENT] MakeProgress: STATE_WAITING_FOR_REFTEST_WAIT_REMOVAL
REFTEST INFO | Saved log: [CONTENT] MakeProgress: STATE_WAITING_TO_FINISH
REFTEST INFO | Saved log: [CONTENT] MakeProgress: Completed
REFTEST INFO | Loading a blank page
REFTEST TEST-PASS | file:///Users/cltbld/talos-slave/test/build/reftest/tests/layout/reftests/reftest-sanity/needs-focus.html | (LOAD ONLY)
Mass marking whiteboard:[orange] bugs WFM (to clean up TBPL bug suggestions) that:
* Haven't changed in > 6months
* Whose whiteboard contains none of the strings: {disabled,marked,random,fuzzy,todo,fails,failing,annotated,leave open,time-bomb}
* Passed a (quick) manual inspection of bug summary/whiteboard to ensure they weren't a false positive.

I've also gone through and searched for cases where the whiteboard wasn't labelled correctly after test disabling, by using attachment description & basic comment searches. However if the test for which this bug was about has in fact been disabled/annotated/..., please accept my apologies & reopen/mark the whiteboard appropriately so this doesn't get re-closed in the future (and please ping me via IRC or email so I can try to tweak the saved searches to avoid more edge cases).

Sorry for the spam! Filter on: #FFA500
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 7 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
Whiteboard: [orange]
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.