Last Comment Bug 671986 - ImageLayerOGL does not apply offset/transform for layer
: ImageLayerOGL does not apply offset/transform for layer
Status: RESOLVED FIXED
:
Product: Core
Classification: Components
Component: Graphics (show other bugs)
: Trunk
: x86 Linux
: -- normal (vote)
: ---
Assigned To: Oleg Romashin (:romaxa)
:
Mentors:
Depends on:
Blocks: 607687
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2011-07-15 15:49 PDT by Oleg Romashin (:romaxa)
Modified: 2011-07-17 17:34 PDT (History)
3 users (show)
Ms2ger: in‑testsuite?
See Also:
Crash Signature:
(edit)
QA Whiteboard:
Iteration: ---
Points: ---
Has Regression Range: ---
Has STR: ---


Attachments
Quick fix (951 bytes, patch)
2011-07-15 15:50 PDT, Oleg Romashin (:romaxa)
romaxa: review+
Details | Diff | Review

Description Oleg Romashin (:romaxa) 2011-07-15 15:49:40 PDT
After some trunk merges of patch from bug 607687, we lost:
    colorProgram->SetLayerTransform(GetEffectiveTransform());
    colorProgram->SetLayerOpacity(GetEffectiveOpacity());
    colorProgram->SetRenderOffset(aOffset);

for mTexImage path....
Comment 1 Oleg Romashin (:romaxa) 2011-07-15 15:50:34 PDT
Created attachment 546249 [details] [diff] [review]
Quick fix
Comment 2 Oleg Romashin (:romaxa) 2011-07-15 16:10:30 PDT
Comment on attachment 546249 [details] [diff] [review]
Quick fix

02:51 < romaxa> jrmuizel: https://bugzilla.mozilla.org/attachment.cgi?id=546249&action=edit
02:53 <@jrmuizel> romaxa: r+
Comment 4 Joe Drew (not getting mail) 2011-07-17 17:34:19 PDT
http://hg.mozilla.org/mozilla-central/rev/78dbd3c697f1

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.