Eliminate XPI build queue hangs/spikes from packaging system

RESOLVED FIXED in Builder 0.9.8

Status

addons.mozilla.org Graveyard
Add-on Builder
P1
critical
RESOLVED FIXED
7 years ago
3 years ago

People

(Reporter: dbuc, Assigned: clouserw)

Tracking

unspecified
Builder 0.9.8

Details

(Reporter)

Description

7 years ago
Without a doubt the build queue mechanism is the cause for the endless spin we see all too often on the Builder when testing and downloading an add-on. Whether we need to use a different task system, upgrade the current one, or stop using a task queue entirely, it has to happen ASAP, nothing is off the table.
(Reporter)

Updated

7 years ago
Assignee: nobody → clouserw
Severity: normal → critical
OS: Windows 7 → All
Priority: -- → P1
Hardware: x86 → All
Target Milestone: --- → Builder 0.9.8
(Reporter)

Comment 1

7 years ago
I believe this is squashed with Wil/Sean's recent changes, shall I mark this fixed?
(Assignee)

Comment 2

7 years ago
I still see some pretty good sized spikes on the graphs.  Are you able to make it hang anymore?
Just testing around on builder.addons.mozilla.org, I'm still occasionally seeing 30+ second wait times for add-ons to install when I click "test".
@KWiero: Most recent changes that we're considering aren't live yet. They're on preview/stage.
(Assignee)

Comment 5

7 years ago
I was actually looking at the wrong graphs.  The trunk ones don't have enough data on them to be conclusive that this is fixed, but it's fair to say our patch addresses the main point of concern so I'll close this.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 7 years ago
Resolution: --- → FIXED
Product: addons.mozilla.org → addons.mozilla.org Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.