try masters don't want linux64-ix-slave41

RESOLVED FIXED

Status

Release Engineering
General
RESOLVED FIXED
7 years ago
5 years ago

People

(Reporter: dustin, Assigned: bhearsum)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

26 TRY_LINUX64_IXS= ['linux64-ix-slave%02i' % x for x in range(22,41)]

leading to

2011-07-24 12:13:17-0700 [-] Connecting to buildbot-master14.build.scl1.mozilla.com:9101
2011-07-24 12:13:17-0700 [Broker,client] ReconnectingPBClientFactory.failedToGetPerspective
2011-07-24 12:13:17-0700 [Broker,client] Unhandled Error
	Traceback from remote host -- Traceback (most recent call last):
	Failure: twisted.cred.error.UnauthorizedLogin: 
	
2011-07-24 12:13:17-0700 [Broker,client] Lost connection to buildbot-master14.build.scl1.mozilla.com:9101
2011-07-24 12:13:17-0700 [Broker,client] Stopping factory <buildslave.bot.BotFactory instance at 0x174343f8>
2011-07-24 12:13:17-0700 [-] Main loop terminated.
2011-07-24 12:13:17-0700 [-] Server Shut Down.


Shoudl be a simple fix, followed by a reboot of the affected slave.
(Assignee)

Updated

7 years ago
Assignee: nobody → bhearsum
(Assignee)

Comment 1

7 years ago
I can't find any references to this machine in the set-up bugs (bug 577154, bug 647049), John, any idea where this machine got set-up?
It may not have been set up in the original bugs, but it's up now, and even in nagios and inventory (and DNS and DHCP, obviously).  I think there was some "stealing" of hardware for other purposes going on during the linux64 setup process, so that may have been responsible for the discrepancy.

Spencer did image it in bug 645145, and a Bugzilla search finds a few other mentions.
(In reply to comment #1)
> I can't find any references to this machine in the set-up bugs (bug 577154,
> bug 647049), John, any idea where this machine got set-up?

This machine was used as a master instead of a slave, which is why it isn't present in the configs.
(Assignee)

Comment 4

7 years ago
Created attachment 548210 [details] [diff] [review]
add linux64-ix-slave41
Attachment #548210 - Flags: review?(dustin)
Comment on attachment 548210 [details] [diff] [review]
add linux64-ix-slave41

Review of attachment 548210 [details] [diff] [review]:
-----------------------------------------------------------------
Attachment #548210 - Flags: review?(dustin) → review+
(Assignee)

Comment 6

7 years ago
Comment on attachment 548210 [details] [diff] [review]
add linux64-ix-slave41

Landed on default.
Attachment #548210 - Flags: checked-in+
(Assignee)

Comment 7

7 years ago
This change is in production now.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 7 years ago
Resolution: --- → FIXED
Product: mozilla.org → Release Engineering
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.