bugzilla.mozilla.org will be intermittently unavailable on Saturday, March 24th, from 16:00 until 20:00 UTC.

messages with attachments don't list attachments and generate JS error



MailNews: Message Display
17 years ago
7 years ago


(Reporter: blizzard, Assigned: (not reading, please use seth@sspitzer.org instead))


Bug Flags:
blocking1.3b -

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)


(Whiteboard: critical for mozilla 0.8)


(1 attachment)



17 years ago
Build is 2001 02 07 11.  If you view an message with an attachment ( like say,
jrgm's perf measurements ) the popup in the upper right hand corner of the
message envelope doesn't show up and there's a JS error on the console.  That
error is:

* Call to xpconnect wrapped JSObject produced this error:  *
[Exception... "[Exception... "<no message>"  code: "-2142240767" nsresult:
"0x80500001 (<unknown>)"  location:
"chrome://messenger/content/msgHdrViewOverlay.js Line: 215"]
[nsIMsgHeaderSink::handleAttachment]"  nsresult: "0x8057001c
(NS_ERROR_XPC_JS_THREW_JS_OBJECT)"  location: "<unknown>"  data: no]


17 years ago
Severity: normal → blocker
Whiteboard: critical for mozilla 0.8


17 years ago
QA Contact: esther → fenella

Comment 1

17 years ago
isn't this a dup of hyatt's xbl bug? xul popups don't always come up.

Comment 2

17 years ago
I don't think so.  This looks like a completely different problem to me.  You
don't even get the site for the popup.

Comment 3

17 years ago
*** Bug 68040 has been marked as a duplicate of this bug. ***
I'm not seeing this on my trunk build.

blizzard, you stil seeing this?

Comment 5

17 years ago
I'm not seeing this on Windows either.  This hadn't been working for me for a
week and now the attachments popup is ok. This is with 2001020804 NT.

Comment 6

17 years ago
I see the attachment button and popup when I click on it in today's 020808
mozilla build with both classic and modern themes set.  

Comment 7

17 years ago
This is working for me, too.  Something changed over the last day.  Marking
Last Resolved: 17 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME

Comment 8

17 years ago
Verify it.

Comment 9

16 years ago
Created attachment 109637 [details]
Screenshot showing weird-looking headers and no attachment window

I'm getting similar results--this just started a few days ago. (Build ID:
2002121215, but this happened with an earlier build too.)

Headers display differently, I can't see any attachments, and double-clicking a
message opens an empty message window.

I'm attaching a screenshot to show how the headers looked.

Also, I checked the JS console and, sure enough, it had a bunch of error
messages, including:

Error: uncaught exception: [Exception... "Component returned failure code:
0x80570016 (NS_ERROR_XPC_GS_RETURNED_FAILURE) [nsIJSCID.getService]"  nsresult:
"0x80570016 (NS_ERROR_XPC_GS_RETURNED_FAILURE)"  location: "JS frame ::
chrome://messenger/content/msgHdrViewOverlay.js :: <TOP_LEVEL> :: line 64" 
data: no]

Error: gCollapsedHeaderView has no properties
Source File: chrome://messenger/content/msgHdrViewOverlay.js
Line: 174

Error: redeclaration of const MOZ_HELP_URI
Source File: chrome://help/content/contextHelp.js
Line: 1

Error: redeclaration of const XUL_NS
Source File: chrome://editor/content/editorUtilities.js
Line: 1


16 years ago
Flags: blocking1.3b?


16 years ago
Flags: blocking1.3b? → blocking1.3b-
Product: Browser → Seamonkey
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.