Bug 684019 (b-2008-ix-0182)

b-2008-ix-0182 problem tracking

RESOLVED FIXED

Status

Release Engineering
Buildduty
P3
normal
RESOLVED FIXED
6 years ago
8 months ago

People

(Reporter: dustin, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [buildduty][buildslave][capacity])

(Reporter)

Description

6 years ago
This was the hardware's original purpose, anyway.

Updated

6 years ago
Blocks: 558448
(Reporter)

Comment 1

6 years ago
winbuild dhcp - check
removed from netops dhcp - check
winbuild dns - check
removed from netops dns - check
  (along with some other w64-ix-slaveNN in incorrect PTR records)
  bmo cnames added - check
reimage - in progress
(Reporter)

Comment 2

6 years ago
reimage complete -- over to releng.
Assignee: dustin → nobody
Component: Server Operations: RelEng → Release Engineering
QA Contact: zandr → release

Updated

6 years ago
Assignee: nobody → armenzg

Comment 3

6 years ago
w64-ix-slave41 got fixed in bug 673972 and will use this bug to track putting it back to the pool.
Status: NEW → ASSIGNED
Summary: re-image scl-production-puppet-old as w64-ix-slave05 → re-image scl-production-puppet-old as w64-ix-slave05 & add w64-ix-slave41 back to the pool

Comment 4

6 years ago
and w64-ix-slave04 from bug 679818.
Status: ASSIGNED → NEW
Priority: -- → P2
Summary: re-image scl-production-puppet-old as w64-ix-slave05 & add w64-ix-slave41 back to the pool → re-image scl-production-puppet-old as w64-ix-slave05 & add w64-ix-slave{04,41} back to the pool

Updated

6 years ago
Priority: P2 → P3

Comment 5

6 years ago
#4 was re-imaged in bug 679818 but can't reach it.
#5 is being used by coop in his staging machine.
#41 is being used by digipengi in bug 683976.
Summary: re-image scl-production-puppet-old as w64-ix-slave05 & add w64-ix-slave{04,41} back to the pool → add w64-ix-slave{04,05,41} back to the pool

Comment 6

6 years ago
#4 can now be reached. It should be added to producton_config.py and slave-alloc.

I wouldn't cry if any of these slaves were re-imaged as w32 slaves.
Assignee: armenzg → nobody
I'm reserving #5 for dev testing so please don't recycle it back to the prod pool.

Updated

6 years ago
Component: Release Engineering → Release Engineering: Machine Management
Whiteboard: [buildduty][buildslave][capacity]

Comment 8

6 years ago
(In reply to John Hopkins (:jhopkins) from comment #7)
> I'm reserving #5 for dev testing so please don't recycle it back to the prod
> pool.

Could you file a new bug when you're ready to give w64-ix-slave05 back?

I'm going to ask digipengi the same thing re: w64-ix-slave41, and act on the only actionable slave here (w64-ix-slave04).

Updated

6 years ago
Alias: w64-ix-slave04
Summary: add w64-ix-slave{04,05,41} back to the pool → w64-ix-slave04 problem tracking

Comment 9

6 years ago
Imaged, set to preprod in slavealloc, and rebooted. We'll see where this goes I suppose.
buildbot was busted. I re-installed as per https://wiki.mozilla.org/ReferencePlatforms/Win64#Buildbot and it seems to be working now.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 6 years ago
Resolution: --- → FIXED

Comment 11

6 years ago
Reopening for a post-loan reimage after bug 760141.
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: FIXED → ---

Updated

6 years ago
No longer blocks: 558448

Updated

6 years ago
Depends on: 762689
Back to dev/pp pool.
Status: REOPENED → RESOLVED
Last Resolved: 6 years ago6 years ago
Resolution: --- → FIXED
I'm marking this as disabled in slavealloc due to:
Thu 19:57:08 PDT [491] w64-ix-slave04.winbuild.scl1.mozilla.com:disk - E is UNKNOWN: UNKNOWN: Drive is not a fixed drive: E: (it is a CDROM drive) (http://m.allizom.org/disk+-+E)

That looks interestingly scary to me.
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: FIXED → ---
(In reply to Justin Wood (:Callek) from comment #13)
> I'm marking this as disabled in slavealloc due to:

....

O was already marked as disabled in slavealloc with a note that its loaned to :dustin -- CC'ed him here for sanity

Updated

5 years ago
Whiteboard: [buildduty][buildslave][capacity] → [buildduty][buildslave][capacity][loaned to dustin]

Updated

5 years ago
Depends on: 855053

Updated

5 years ago
Depends on: 790426

Comment 15

5 years ago
Re-image requested on bug 855053.
Whiteboard: [buildduty][buildslave][capacity][loaned to dustin] → [buildduty][buildslave][capacity]
(Reporter)

Comment 16

5 years ago
That note was from a long time ago - it wasn't removed by whoever processed the loan return.
Back in preprod.
Status: REOPENED → RESOLVED
Last Resolved: 6 years ago5 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Assignee)

Updated

4 years ago
Product: mozilla.org → Release Engineering
Depends on: 938266
In l10n repacks for a staging release, I was hitting:

command: START
command: rm -rf
/c/builds/moz2_slave/rel-m-beta-w32_rpk_1-000000000/mozilla-beta/obj-l10n/dist/previous
command: cwd: c:\builds\moz2_slave\rel-m-beta-w32_rpk_1-000000000
command: output:
command: END (0.00s elapsed)

command: START
command: mkdir
/c/builds/moz2_slave/rel-m-beta-w32_rpk_1-000000000/mozilla-beta/obj-l10n/dist/previous
command: cwd: c:\builds\moz2_slave\rel-m-beta-w32_rpk_1-000000000
command: output:
mkdir: cannot create directory
`/c/builds/moz2_slave/rel-m-beta-w32_rpk_1-000000000/mozilla-beta/obj-l10n/dist/previous':
File exists

ie silent failure to delete a directory.

Buildduty, could you please do the magic to get this reimaged, staying a staging slave.
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: FIXED → ---
Depends on: 990571
reimage complete, just rebooted it --> "fixed" and back in staging
Status: REOPENED → RESOLVED
Last Resolved: 5 years ago4 years ago
Resolution: --- → FIXED
Depends on: 1025020
Alias: w64-ix-slave04 → b-2008-ix-0182
Summary: w64-ix-slave04 problem tracking → b-2008-ix-0182 problem tracking

Updated

3 years ago
Depends on: 1087013

Updated

3 years ago
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: FIXED → ---
Enabled and rebooted.
Status: REOPENED → RESOLVED
Last Resolved: 4 years ago3 years ago
Resolution: --- → FIXED
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: FIXED → ---
Depends on: 1168639
Status: REOPENED → RESOLVED
Last Resolved: 3 years ago3 years ago
QA Contact: bugspam.Callek
Resolution: --- → FIXED
allocated to bug 1198317
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: FIXED → ---
Depends on: 1198317
deallocated from bug 1198317
Status: REOPENED → RESOLVED
Last Resolved: 3 years ago2 years ago
Resolution: --- → FIXED
Depends on: 1219106
Attempting SSH reboot...Failed.
Attempting IPMI reboot...Failed.
Filed IT bug for reboot (bug 1219106)
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: FIXED → ---
Status: REOPENED → RESOLVED
Last Resolved: 2 years ago2 years ago
Resolution: --- → FIXED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.