Menu item Apply Theme invisible

RESOLVED WORKSFORME

Status

SeaMonkey
Themes
P3
major
RESOLVED WORKSFORME
6 years ago
6 years ago

People

(Reporter: Rocco Stilo, Unassigned)

Tracking

Trunk
Other
Mac OS X

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

6 years ago
User Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.7; rv:9.0a1) Gecko/20110926 SeaMonkey/2.6a1
Build ID: 20110926003001

Steps to reproduce:

In the latest trunk, from View menu-> lowest meu item Apply Theme doesn't read. Selecting submenu arrow, submenu items are invisible too.
(Reporter)

Updated

6 years ago
Severity: normal → major
Component: General → Themes
Priority: -- → P3
Hardware: x86 → Other

Comment 1

6 years ago
IanN You touched the menus in the hidden window stuff recently didn't you?

Comment 2

6 years ago
I don't see this running the same build as the one in comment #0. I checked browser/mail and with all windows closed and I see the labels in both menu and sub-menu. I'm on 10.6.8, but I doubt that it matters. Rocco, can you please restart in safe mode and also try with a new fresh profile. Also, when do you see this (from mailNews, browser or when all windows are closed)?

Comment 3

6 years ago
Oh, and are there any errors in the error console when you open the menu?
(Reporter)

Comment 4

6 years ago
(In reply to Stefan [:stefanh] from comment #2)
> I don't see this running the same build as the one in comment #0. I checked
> browser/mail and with all windows closed and I see the labels in both menu
> and sub-menu. I'm on 10.6.8, but I doubt that it matters. Rocco, can you
> please restart in safe mode and also try with a new fresh profile. Also,
> when do you see this (from mailNews, browser or when all windows are closed)?

I see this in all of SeaMonkey windows. However, I restarted in safe mode, clicking on SeaMonkey icon with option key (without disabling all extensions). In safe mode, it's OK: I can see menu item Apply Theme and also submenu items.
(Reporter)

Comment 5

6 years ago
Updated today to 2.7a1 build trunk. Problem vanished. View menu OK.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 6 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.