Failed account creation leads to broken state

VERIFIED INVALID

Status

Participation Infrastructure
Phonebook
P2
normal
VERIFIED INVALID
6 years ago
5 years ago

People

(Reporter: zpao, Unassigned)

Tracking

Details

(Whiteboard: [UX])

I went to create an account, but didn't meet the minimum password length requirement. I fixed that and went to submit the form again, but then it said that someone had already registered with that email address [1]. So I went to reset the password, but got this error message: "That e-mail address doesn't have an associated user account. Are you sure you've registered?"

So either there was some automated process to import users from somewhere but it messed up or submitting the form half created a user and left me in an unresolvable state. Or the reset password process is just broken.

[1] paul@oshannessy.com
Priority: -- → P2
Target Milestone: --- → 1.3
Whiteboard: [UX]

Updated

6 years ago
Component: mozillians.org → Phonebook
Product: Websites → Community Tools
QA Contact: mozillians-org → phonebook
Target Milestone: 1.3 → ---
Version: unspecified → other
We're using BrowserId/Persona now. Is this still an issue, Paul?
No idea. I've had an account for a while so haven't bothered trying to repro. I suspect it's not an issue anymore, but you'd be able to attempt to repro as well as I at this point. Let's just call it invalid unless you feel like investigating more.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 5 years ago
Resolution: --- → INVALID
Ah, that's fine. Can't really repro it anyways on account of not using passwords anymore.
Status: RESOLVED → VERIFIED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.