Closed Bug 693528 Opened 8 years ago Closed 7 years ago

Intermittent wide--auto-32px--omitted-width-omitted-height.html, wide--auto-32px--nonpercent-width-percent-height-viewbox.html, wide--auto-32px--nonpercent-width-omitted-height.html, wide--auto-32px--omitted-width-nonpercent-height.html

Categories

(Core :: Layout, defect)

x86_64
macOS
defect
Not set

Tracking

()

RESOLVED WORKSFORME

People

(Reporter: philor, Unassigned)

References

Details

(Keywords: intermittent-failure)

https://tbpl.mozilla.org/php/getParsedLog.php?id=6805682&tree=Mozilla-Inbound
Summary: Intermittent wide--auto-32px--nonpercent-width-percent-height-viewbox.html, → Intermittent wide--auto-32px--nonpercent-width-percent-height-viewbox.html, wide--auto-32px--nonpercent-width-omitted-height.html
https://tbpl.mozilla.org/php/getParsedLog.php?id=7043655&tree=Mozilla-Aurora
Summary: Intermittent wide--auto-32px--nonpercent-width-percent-height-viewbox.html, wide--auto-32px--nonpercent-width-omitted-height.html → Intermittent wide--auto-32px--omitted-width-omitted-height.html, wide--auto-32px--nonpercent-width-percent-height-viewbox.html, wide--auto-32px--nonpercent-width-omitted-height.html
https://tbpl.mozilla.org/php/getParsedLog.php?id=7152289&tree=Mozilla-Inbound
Summary: Intermittent wide--auto-32px--omitted-width-omitted-height.html, wide--auto-32px--nonpercent-width-percent-height-viewbox.html, wide--auto-32px--nonpercent-width-omitted-height.html → Intermittent wide--auto-32px--omitted-width-omitted-height.html, wide--auto-32px--nonpercent-width-percent-height-viewbox.html, wide--auto-32px--nonpercent-width-omitted-height.html, wide--auto-32px--omitted-width-nonpercent-height.html
Mass marking whiteboard:[orange] bugs WFM (to clean up TBPL bug suggestions) that:
* Haven't changed in > 6months
* Whose whiteboard contains none of the strings: {disabled,marked,random,fuzzy,todo,fails,failing,annotated,leave open,time-bomb}
* Passed a (quick) manual inspection of bug summary/whiteboard to ensure they weren't a false positive.

I've also gone through and searched for cases where the whiteboard wasn't labelled correctly after test disabling, by using attachment description & basic comment searches. However if the test for which this bug was about has in fact been disabled/annotated/..., please accept my apologies & reopen/mark the whiteboard appropriately so this doesn't get re-closed in the future (and please ping me via IRC or email so I can try to tweak the saved searches to avoid more edge cases).

Sorry for the spam! Filter on: #FFA500
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 7 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
Whiteboard: [orange]
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.