Don't use \u escapes in htmlparser.properties

RESOLVED FIXED in mozilla10

Status

()

defect
RESOLVED FIXED
8 years ago
8 years ago

People

(Reporter: hsivonen, Assigned: hsivonen)

Tracking

Trunk
mozilla10
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment, 1 obsolete attachment)

(Assignee)

Description

8 years ago
Turns out that, unlike real Java .properties files, Gecko .properties files are UTF-8. Furthermore, localizers didn't like the escapes.
(Assignee)

Comment 1

8 years ago
Posted patch Perform the unescaping (obsolete) — Splinter Review
Assignee: nobody → hsivonen
Status: NEW → ASSIGNED
Attachment #571920 - Flags: review?(l10n)
Comment on attachment 571920 [details] [diff] [review]
Perform the unescaping

Review of attachment 571920 [details] [diff] [review]:
-----------------------------------------------------------------

This is the wrong patch for this bug, canceling the review.
Attachment #571920 - Flags: review?(l10n)
(Assignee)

Comment 3

8 years ago
Oops.
Attachment #571920 - Attachment is obsolete: true
Attachment #571943 - Flags: review?(l10n)
Comment on attachment 571943 [details] [diff] [review]
Perform the unescaping for real

Review of attachment 571943 [details] [diff] [review]:
-----------------------------------------------------------------

looks much better this way, isn't it nice that we didn't have to do java back then.

Sob, now I gotta look at java all day :-(
Attachment #571943 - Flags: review?(l10n) → review+
https://hg.mozilla.org/mozilla-central/rev/6beb79fc1c1a
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → FIXED
Target Milestone: --- → mozilla10
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.