Don't get new Addon On Compat UI when paving over 8.0->8.01

RESOLVED INACTIVE

Status

()

RESOLVED INACTIVE
7 years ago
6 months ago

People

(Reporter: marcia, Unassigned)

Tracking

8 Branch
x86
Windows XP
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [invalid?])

Attachments

(1 attachment)

Created attachment 574693 [details]
Screenshot of Compat Dialog going from 8.0>8.0.1 on Win XP

Found this during the Robform testing. During the STR below Roboform was not present on the machine.

STR:
1. Install Firefox 8
2. Pave over that install with the Firefox 8.0.1 candidate.

Results:

1. I get the old compatibility check UI
2. It hangs for quite a while (see attached screenshot) - sometimes more than 3 minutes.
(Reporter)

Updated

7 years ago
Version: 9 Branch → 8 Branch
This is intentional, the new UI should only be seen by users upgrading from pre-Firefox 8 to Firefox 8 or later and only once. Not sure about the slowness, maybe AMO problems?
Adding Krupa do we know about any AMO Problems at the moment that would cause this lag?

Comment 3

7 years ago
I checked and we do not know of any reasons why AMO would be slow.
The slowness is a very old known issue and already covered by another bug, which I can't find right now. So can we close this bug as invalid?
Whiteboard: [invalid?]

Comment 5

6 months ago
Per policy at https://wiki.mozilla.org/Bug_Triage/Projects/Bug_Handling/Bug_Husbandry#Inactive_Bugs. If this bug is not an enhancement request or a bug not present in a supported release of Firefox, then it may be reopened.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 6 months ago
Resolution: --- → INACTIVE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.