intermittent Service Unavailable error / blank page loading



Developer Documentation
6 years ago
5 years ago


(Reporter: daw-redhatbugzilla, Unassigned)





6 years ago
User Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux x86_64; en-US; rv: Gecko/20111108 Fedora/3.6.24-1.fc14 Firefox/3.6.24
Build ID: 20111108102743

Steps to reproduce:

I tried to visit  but that page did not load (it gives an empty screen).  How did I get to that link?  I suspect that I tried to visit but my browser uses HTTPS Everywhere, so it converted the http: to https:.

Actual results:

Nothing happened.  No content loads.  I have an empty screen.   There is nothing in the error console.

Expected results:

The page should have loaded.

More generally, the bug is probably that should be configured so that anything it is willing to serve over http:, it will also serve over https: -- or that should otherwise be configured so that it works well with HTTPS Everywhere.

Comment 1

6 years ago actually serves all content via https by default.

The problem with this page is probably just the wiki software misbehaving as it often does. Out of several attempts to open it here, sometimes I get a Service Unavailable message, and sometimes it opens fine.

(Interestingly, parallel attempts to open another page - - never resulted in an error page for me.)
Summary: Page not available via HTTPS - → intermittent Service Unavailable error / blank page loading
HTTP/HTTPS is discussed in bug 671794

With Kuma, our new software behind MDN, loads fine for me and the site is more stable in general.
Last Resolved: 6 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME


6 years ago
Component: Documentation Requests → Documentation
Product: Mozilla Developer Network → Mozilla Developer Network
Component: Documentation → General
Product: Mozilla Developer Network → Developer Documentation
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.