Several custom bug filing templates (such as the IT request form) are throwing an error

RESOLVED FIXED

Status

()

bugzilla.mozilla.org
General
RESOLVED FIXED
6 years ago
6 years ago

People

(Reporter: zero, Assigned: reed)

Tracking

Production

Details

(Reporter)

Description

6 years ago
When file a IT Request with the normal link

https://bugzilla.mozilla.org/enter_bug.cgi?product=mozilla.org&format=itrequest

It comes up with an error. Have tested from multiple computers in the SF office.
(Assignee)

Comment 1

6 years ago
What error exactly?
(Assignee)

Updated

6 years ago
Assignee: nobody → reed
Status: NEW → ASSIGNED
OS: Mac OS X → All
Hardware: x86 → All
Summary: Mozilla IT request form is not working → Several custom bug filing templates (such as the IT request form) are throwing an error
(Assignee)

Comment 2

6 years ago
Committing to: bzr+ssh://bzr.mozilla.org/bmo/4.0/
modified extensions/BMO/template/en/default/bug/create/create-brownbag.html.tmpl
modified extensions/BMO/template/en/default/bug/create/create-employee-incident.html.tmpl
modified extensions/BMO/template/en/default/bug/create/create-itrequest.html.tmpl
modified extensions/BMO/template/en/default/bug/create/create-mktgevent.html.tmpl
modified extensions/BMO/template/en/default/bug/create/create-mozlist.html.tmpl
modified extensions/BMO/template/en/default/bug/create/create-poweredby.html.tmpl
modified extensions/BMO/template/en/default/bug/create/create-presentation.html.tmpl
modified extensions/BMO/template/en/default/bug/create/create-swag.html.tmpl
modified extensions/BMO/template/en/default/bug/create/create-trademark.html.tmpl
Committed revision 7963.
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Last Resolved: 6 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Assignee)

Comment 3

6 years ago
Found a few more...

Committing to: bzr+ssh://bzr.mozilla.org/bmo/4.0/
modified extensions/REMO/template/en/default/bug/create/create-mozreps.html.tmpl
modified extensions/REMO/template/en/default/bug/create/create-remo-budget.html.tmpl
modified extensions/REMO/template/en/default/bug/create/create-remo-swag.html.tmpl
Committed revision 7964.
(Assignee)

Comment 4

6 years ago
Filed bug 704959 to get this fix live.
sigh, this is one for the lesson book for me. sorry for all of the headache. will try to be more thorough in my testing in the future. never realized that many custom templates were not using a token already.

dkl
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.