Give Adrian Gaudebert Access to the WebDev blog

RESOLVED FIXED

Status

Infrastructure & Operations Graveyard
Account Requests
RESOLVED FIXED
6 years ago
2 years ago

People

(Reporter: adrian, Assigned: anni)

Tracking

Details

(Reporter)

Description

6 years ago
Hello!

I'd like to have access to the admin of our WebDev blog ( http://blog.mozilla.com/webdev/ ) to write blog posts.

Thank you,
Adrian
agaudebert@mozilla.com
(Assignee)

Updated

6 years ago
Assignee: desktop-support → aignacio
(Assignee)

Comment 1

6 years ago
Need Mike's approval before I can grant access.
Status: NEW → ASSIGNED
Whiteboard: Waiting ack
Yes please!  a=morgamic
(Assignee)

Comment 3

6 years ago
Added Adrian to WebDev blog as an administrator.
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Last Resolved: 6 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Reporter)

Comment 4

6 years ago
Hi Ann, 

There is still a problem, I now get that error when trying to connect: 

ERROR: Wrong username / password combination. LDAP Access Denied.

This is different from the one I had before. Could you please look into that?

Thank you,
Adrian
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: FIXED → ---
(Assignee)

Comment 5

6 years ago
I checked the blog and you are an administrator for webdev.  Your username should be agaudebert@mozilla.com.  Password is your ldap password.  Try again and let me know if you have problems.
Status: REOPENED → ASSIGNED
(Reporter)

Comment 6

6 years ago
Hi Ann, 

I tried connecting through https://blog.mozilla.com/webdev/wp-login.php and https://blog.mozilla.com/wp-login.php but none worked. It seems the same thing happened to someone else in bug 678122, maybe that can help?

Thanks,
Adrian
Status: ASSIGNED → UNCONFIRMED
Ever confirmed: false
(Assignee)

Comment 7

6 years ago
Dumitru, Adrian is still having problems logging into webdev blog.  I've already added him as an administrator.
Status: UNCONFIRMED → ASSIGNED
Ever confirmed: true
Whiteboard: Waiting ack
Ann - Try again now please. Account Authentication Type was set to Local (should be LDAP).
(Reporter)

Comment 9

6 years ago
It works! Thank you all! :)
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Last Resolved: 6 years ago6 years ago
Resolution: --- → FIXED
Product: mozilla.org → Infrastructure & Operations
Product: Infrastructure & Operations → Infrastructure & Operations Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.