forums.mtbr.com does not display correctly

RESOLVED INVALID

Status

()

RESOLVED INVALID
7 years ago
7 years ago

People

(Reporter: gabrielbyrnei, Unassigned)

Tracking

8 Branch
x86_64
Linux
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

7 years ago
User Agent: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:8.0) Gecko/20100101 Firefox/8.0
Build ID: 2011110500

Steps to reproduce:

Browsing http://forums.mtbr.com/passion/


Actual results:

Firefox isnt showing the forum correctly. Number of pages of the different threads arent showing on the subforum. When entering the topics, firefox doesent show the totallity of the pages, only until a certain point. Most recent page numbers dont show.


Expected results:

Show have correctly displayed the forum

Comment 1

7 years ago
(In reply to Gabriel Byrne from comment #0)
> Firefox isnt showing the forum correctly.

Is it shown correctly in other browsers? If so, can you attach screenshots here to compare?
Summary: Forum doesent show correctly. MTBR.com → forums.mtbr.com does not display correctly
(Reporter)

Comment 2

7 years ago
It seems like a site problem. Not firefox's fault. After logging in the problem occurs, on Chromium, Konqueror, Opera and Firefox.

Im sorry, this isnt a bug ! :)

Comment 3

7 years ago
Ah, thanks for following up! Closing this report...
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 7 years ago
Resolution: --- → INVALID
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.