Firefox sometimes inserts blank characters when using find feature

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Firefox
General
RESOLVED INCOMPLETE
7 years ago
6 years ago

People

(Reporter: Super.User, Unassigned)

Tracking

8 Branch
x86_64
Linux
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [closeme 2011-12-14])

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

7 years ago
Created attachment 578877 [details]
screensh_.png

User Agent: Mozilla/5.0 (Ubuntu; X11; Linux x86_64; rv:8.0) Gecko/20100101 Firefox/8.0
Build ID: 20111115204015

Steps to reproduce:

I very often use the "Find" feature to search webpages for keywords (exciting!)...


Actual results:

Sometimes, Firefox gives out a "Phrase not found", even when the phrase was copied directly from the active page.
When deleting the phrase, a blank character remains, that can only be selected and deleted with the "Select All" option from the context menu.


Expected results:

Firefox will not insert (almost) undeletable blank characters.
> Sometimes, Firefox gives out a "Phrase not found", even when the phrase was copied
> directly from the active page.

Please give an example web page and phrase where this occurs.

Can you reproduce the problem in Firefox Safe Mode?
<http://support.mozilla.com/en-US/kb/Safe%20Mode>

Updated

7 years ago
Whiteboard: [closeme 2011-12-14]
No reply, INCOMPLETE. Please retest with Firefox 10 or later and a new profile (http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). If you continue to see this issue with the newest firefox and a new profile, then please comment on this bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 6 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.