Browse button does not work to add custom icon or screenshot in IE9

VERIFIED FIXED

Status

addons.mozilla.org Graveyard
Public Pages
P2
normal
VERIFIED FIXED
6 years ago
2 years ago

People

(Reporter: Cristian Boldan, Assigned: spasovski)

Tracking

Details

(Reporter)

Description

6 years ago
Steps to reproduce:
1. Login to AMO apps page https://apps-preview-dev.allizom.org/en-US/apps/
2. Click on "Tools -> Manage my apps"
3. Click on "Edit listing" link from an app
4. Click "Edit" button from Images section
5. Click on "Browse" button

Expected Results:
File upload window is opened and user is able to add an image.

Actual Results:
User is not able to click the "Browse" button

Notes/Issues:
Verified in IE9 on Win7
Screencast for this issue http://screencast.com/t/1xKIEALy
(Reporter)

Updated

6 years ago
Blocks: 690899
Assignee: nobody → dspasovski
Priority: -- → P2
Blocks: 710074
No longer blocks: 690899
(Assignee)

Comment 1

6 years ago
the browse button area becoming huge has been fixed: https://github.com/mozilla/zamboni/commit/e44db64

but you still won't be able to upload a custom image...that's covered in https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=710303 which will be worked on and covers both safari and IE
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 6 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Reporter)

Comment 2

6 years ago
Verified as fixed in https://apps-preview-dev.allizom.org/en-US/apps/
Postfix screencast http://screencast.com/t/d45AdJ8dUI
Closing bug.
Status: RESOLVED → VERIFIED
Product: addons.mozilla.org → addons.mozilla.org Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.