If you think a bug might affect users in the 57 release, please set the correct tracking and status flags for Release Management.

No password safe question, or hover over security check when hardware acceleration is checked

RESOLVED DUPLICATE of bug 716335

Status

()

Firefox
Untriaged
RESOLVED DUPLICATE of bug 716335
6 years ago
6 years ago

People

(Reporter: Paul Admiraal, Unassigned)

Tracking

9 Branch
x86_64
Windows 7
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

6 years ago
User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:9.0.1) Gecko/20100101 Firefox/9.0.1
Build ID: 20111220165912

Steps to reproduce:

New laptop, Dell XPS17
2D video. Intel HD Graphics 3000

Fresh install Firefox 9.0.1


Actual results:

Exellent results in ie Fishtank over 400 fish on 60fps. So acceleration works.

But, no hover over the security check. No option given to save password.

Hardware acceleration off. Gives poor fishtank. but option to save password.
You updated your video driers to the latest version, right ?
Please try one version older, this looks like a bug in the latest video driver.
Post also the graphic section from about:support (enetr as URL in FF) into this bug report.

This is dupe but i want to be sure that the user is using the latest driver.
(Reporter)

Comment 2

6 years ago
Created attachment 587488 [details]
about:support - Graphics
(Reporter)

Comment 3

6 years ago
(In reply to Paul Admiraal from comment #2)
> Created attachment 587488 [details]
> about:support - Graphics

Added the about:support. Didn't know about that one.

Driver info:

Intel(R) HD Graphics 3000




Report Date:			1/10/2012
Report Time[hr:mm:ss]:		23:50:8
Driver Version:			8.15.10.2455
Operating System:		Windows 7  Service Pack 1(6.1.7601)
Default Language:		Dutch (Netherlands)
DirectX* Version:		10.1
Physical Memory:		8086 MB
Minimum Graphics Memory:	64 MB
Maximum Graphics Memory:	1696 MB
Graphics Memory in Use:		221 MB
Processor:			Intel64 Family 6 Model 42 Stepping 7
Processor Speed:		2195 MHz
Vendor ID:			8086
Device ID:			0116
Device Revision:		09




*   Processor Graphics Information   *


Processor Graphics in Use:		Intel(R) HD Graphics 3000
Video BIOS:			2104.0
Current Graphics Mode:		1920 by 1080
You have the an combined Intel/nvidia system.
That looks like a bug in the graphic card driver.
I will dupe this bug to bug 716335
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 6 years ago
Resolution: --- → DUPLICATE
Duplicate of bug: 716335
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.