Closed Bug 719380 Opened 9 years ago Closed 2 years ago

Html5 video flickers in full screen mode

Categories

(Core :: Audio/Video: Playback, defect)

10 Branch
x86
macOS
defect
Not set
normal

Tracking

()

RESOLVED INACTIVE

People

(Reporter: vlad.ghetiu, Unassigned)

Details

Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.6; rv:10.0) Gecko/20100101 Firefox/10.0 beta 5
Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.7; rv:10.0) Gecko/20100101 Firefox/10.0 beta 5

When in full screen mode, with html5 enabled, the videos are flickering badly.
It seems to happen more when the video quality is set to 720p.

Steps to reproduce:

On a clean, new profile:
1. Join html5 http://www.youtube.com/html5
2. Play http://www.youtube.com/watch?v=kkGeOWYOFoA or http://www.youtube.com/watch?v=JFTSAjZEqPw&feature=related
3. Set the video quality to 720p. 
4. Enter full screen mode.

Actual results:
In full screen mode, the videos are flickering.

Expected results:
The videos should not flicker.

Note: This behavior is present on latest Aurora and also on Nightly
The same behavior is present also in:
Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.7; rv:10.0) Gecko/20100101 Firefox/10.0 ESR
Does this behaviour happen on
 * any other operating systems?
 * computers with different graphics cards?

Thanks
I've tried this on another MacOS 10.7 with :
NVIDIA Corporation -- NVIDIA GeForce 9400 OpenGL Engine -- 2.1 NVIDIA-7.2.9 and the issue is not reproducing.

Currently, the flicker appears on:
Intel Inc. -- Intel GMA 950 OpenGL Engine -- 1.4 APPLE-1.6.36

So it seems that it's a graphics card issue and I don't think that will be fixed.
Considering this, I'll set this as resolved WFM.
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 9 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
Reopening this for now as it could be a Firefox bug which only manifests itself with certain GPUs (there is precedent for that).

Marcia, would you be able to check on some other Mac hardware to see if this issue reproduces? Specifically hardware with Intel GPUs?
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: WORKSFORME → ---
Component: Audio/Video → Audio/Video: Playback
Mass closing do to inactivity.
Feel free to re-open if still needed.
Status: REOPENED → RESOLVED
Closed: 9 years ago2 years ago
Resolution: --- → INACTIVE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.