Status

()

VERIFIED WORKSFORME
18 years ago
17 years ago

People

(Reporter: ezh, Assigned: darin.moz)

Tracking

Trunk
Future
x86
Other
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

Attachments

(2 attachments)

(Reporter)

Description

18 years ago
1. Load the site and you will see it yourself.

Is this evang or layout?

moz 2001031204
Mozilla 2001-03-14-08 on Linux, the site loads fine except that the colored
squares in the top right are not all on one line... is that the problem you are
describing?
Summary: Fully screwed side → Fully screwed site
(Reporter)

Comment 2

18 years ago
Created attachment 27838 [details]
Screenshot under win98
(Reporter)

Comment 3

18 years ago
See the screenshot - I see this...
Here is the site under IE on Windows 2000.  I'm not seeing how this is fully
screwed in Mozilla.  Can you explain further?
(Reporter)

Comment 6

18 years ago
Have you seen the screenshot I've send?
Yes, I see what Boris sees.  Hard to know if they've changed their code in the
past 3 days or not, but build 2001031220 looks just like the screenshot of IE. 
This might be a regression in layout (karnaze, etc.) or it could be that the
webmaster has changed his code (for the worse.)
(Reporter)

Comment 8

18 years ago
Scereenshot was made 30min ago, so no change from webmaster.

I'll try tomorrow a newly build and report.

Comment 9

18 years ago
Worksforme on 2001031604 Win2k, too.
(Reporter)

Comment 10

18 years ago
OK, I've got it. It does displays so when HTTP pipelining is turned on.
OK, with HTTP pipelining on I see the problem too (linux build 2001-03-14-08). 
Over to networking:HTTP.  Is this a dup of something we already have?
Assignee: asa → darin
Component: Browser-General → Networking: HTTP
QA Contact: doronr → tever
(Assignee)

Updated

18 years ago
Target Milestone: --- → Future
(Assignee)

Comment 12

18 years ago
Futuring this bug... HTTP pipelining is known to be broken.
(Assignee)

Comment 13

17 years ago
tested w/ 2002-04-02/11 build under linux and the site appears to load correctly.

marking WORKSFORME
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 17 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
(Reporter)

Comment 14

17 years ago
ok
Status: RESOLVED → VERIFIED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.