optimum search does not function properly after up grade to latest version of firefox,ok on internet explorer

RESOLVED INVALID

Status

()

RESOLVED INVALID
7 years ago
7 years ago

People

(Reporter: jjoeandjo, Unassigned)

Tracking

9 Branch
x86_64
Windows 7
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

7 years ago
User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:9.0.1) Gecko/20100101 Firefox/9.0.1
Build ID: 20111220165912

Steps to reproduce:

upgraded firefox to latest version with optimum as home page with avg security package.cannot receive contents when using optimum search,ok when using internet explorer.appears to be bug in firefox.optimum found no problems. 


Actual results:

see above


Expected results:

using optimum search should receive listing of names from input receive data showing  page 1 [1 of 10] page 2 [10 of 20]no listing of individual names

Comment 1

7 years ago
Joe -> Is this still an issue with Firefox 10?

What is optium? A web page? An extension?
(Reporter)

Comment 2

7 years ago
as of today this problem has gone away.optonline.net is my internet provider,i do not know if they,mozilla,or avg fixed the problem.  (In reply to Tim (fmdeveloper) from comment #1)
> Joe -> Is this still an issue with Firefox 10?
> 
> What is optium? A web page? An extension?

(In reply to Tim (fmdeveloper) from comment #1)
> Joe -> Is this still an issue with Firefox 10?
> 
> What is optium? A web page? An extension?
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 7 years ago
Resolution: --- → INVALID
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.