Participate page has broken/missing images

VERIFIED FIXED in 1.10

Status

www.mozilla.org
General
VERIFIED FIXED
6 years ago
6 years ago

People

(Reporter: stephend, Assigned: jlongster)

Tracking

unspecified
1.10
Bug Flags:
in-testsuite ?

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

Attachments

(2 attachments)

(Reporter)

Description

6 years ago
Created attachment 593749 [details]
Screenshot

http://www.mozilla.org/en-US/about/participate/ has missing images:

[01:06:28.224] GET http://www.mozilla.org/en-US/img/covehead/about/icon-twitter.png [HTTP/1.1 404 Not Found 112ms]
[01:06:28.226] GET http://www.mozilla.org/en-US/img/covehead/about/icon-facebook.png [HTTP/1.1 404 Not Found 121ms]

See screenshot.
(Reporter)

Updated

6 years ago
Flags: in-testsuite?

Comment 1

6 years ago
assigning to James for today's 1.10 release.

James, please move to 1.11 if today is not possible.
Assignee: nobody → jlong
Target Milestone: --- → 1.10
(Assignee)

Comment 2

6 years ago
Weird, those images were simply missing in prod. Added in r102619
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 6 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Reporter)

Comment 3

6 years ago
Verified FIXED on http://www-dev.allizom.org/en-US/about/participate/; thanks.
Whiteboard: qa-verified-trunk
(Reporter)

Comment 4

6 years ago
Created attachment 603488 [details]
Post-fix screenshot
(Reporter)

Comment 5

6 years ago
Verified FIXED on prod; thanks!

http://www.mozilla.org/en-US/about/participate/
Status: RESOLVED → VERIFIED
Whiteboard: qa-verified-trunk
Component: www.mozilla.org/firefox → www.mozilla.org
Product: Websites → Websites
Component: www.mozilla.org → General
Product: Websites → www.mozilla.org
Restoring unintended removal of in-testsuite flag.
Flags: in-testsuite?
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.