regression in FF10: sessionrestore does not work anymore

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Firefox
Session Restore
--
critical
RESOLVED INCOMPLETE
6 years ago
4 years ago

People

(Reporter: r.koebler, Unassigned)

Tracking

({dataloss, testcase})

10 Branch
x86
Linux
dataloss, testcase
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

6 years ago
Created attachment 594273 [details]
sessionstore.js

User Agent: Mozilla/5.0 (X11; Linux i686 on x86_64; rv:9.0.1) Gecko/20100101 Firefox/9.0.1
Build ID: 20111220165912

Steps to reproduce:

I have a sessionrestore.js with an old session, and started Firefox 10.0.



Actual results:

Firefox 10 started, but ignored the sessionstore.js and showed only a window with an empty tab.



Expected results:

Firefox 10 should have restored the old session or showed the usual "sessionrestore"-tab.

This is a regression in Firefox 10; in Firefox 9.0.1 it works (with *exacty* the same sessionstore.js). Downgrading from 10.0 to 9.0.1 "solves" the problem, and the old session is restored again.

I've attached a small sessionstore.js example, which FF10 wrote, but didn't restore again. FF9 restored it without any problems.
Attachment #594273 - Attachment mime type: application/octet-stream → text/plain
This session file restores fine for me.

Do you see any errors in the error console? Do you have any addons that may interfere with the built in session restore?
Component: Untriaged → Session Restore
QA Contact: untriaged → session.restore
(Reporter)

Comment 2

6 years ago
I have disabled all addons and tested it again => same behaviour: ./firefox9/firefox restores the session, ./firefox10/firefox does not.
The error console is empty both in Firefox 9 and Firefox 10 (when I use a little different sessionstore.js which only shows the sessionrestore-window and doesn't automatically load the
websites; otherwise it was empty execpt for some warnings about the loaded websites.)
Mozilla/5.0 (X11; Linux i686; rv:10.0) Gecko/20100101 Firefox/10.0

Works for me too on Firefox 10 under Ubuntu 11.10
(Reporter)

Comment 4

6 years ago
Problem still exists in Firefox/10.0.2 (Linux, 32-bit).
(Reporter)

Comment 5

6 years ago
Problem still exists in Firefox/11.0 (Linux, 32-bit). :(

Comment 6

5 years ago
WFM on windows 32bit in clean profile using Mozilla/5.0 (Windows NT 6.0; rv:17.0) Gecko/17.0 Firefox/17.0  2012-08-26

r.koebler, can  you reproduce this in a clean profile using your session file?
Keywords: testcase

Updated

5 years ago
Severity: normal → critical
Keywords: dataloss

Comment 7

4 years ago
r.koebler, if you can still reproduce with current version, please reopen the bug
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 4 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.