Configure netvault backups of backups1.vm.labs.scl3.mozilla.com

RESOLVED FIXED

Status

RESOLVED FIXED
7 years ago
4 years ago

People

(Reporter: gozer, Assigned: dumitru)

Tracking

Details

(Reporter)

Description

7 years ago
As previously discussed on IRC.

I have the netvault agent running and installed on backups1.vm1.labs.sjc1.mozilla.com (10.110.4.110)

Directories to backup should be:

/etc
/backups
(Assignee)

Updated

7 years ago
Assignee: server-ops → dgherman

Updated

7 years ago
Component: Server Operations: Storage → Server Operations
QA Contact: dparsons → phong
(Reporter)

Comment 1

6 years ago
Server has been moved to SCL3 and is now called backups1.vm.labs.scl3.mozilla.com
Summary: Configure netvault backups of backups1.vm1.labs.sjc1.mozilla.com → Configure netvault backups of backups1.vm.labs.scl3.mozilla.com
(Reporter)

Comment 2

6 years ago
Ping, any movement here ? Anything I can do to assist ?
(Assignee)

Updated

6 years ago
Depends on: 762694
(Assignee)

Comment 3

6 years ago
Completed.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 6 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Reporter)

Comment 4

6 years ago
How can I verify this is working? How can I restore something ?
(Assignee)

Comment 5

6 years ago
File a bug and CC me.
Currently we don't have individual accounts on NetVault, since other operational tasks prevail this.
Feel free to PM in IRC for any questions.

Updated

4 years ago
See Also: → bug 1046283
Product: mozilla.org → mozilla.org Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.