Tons of images 404/are broken links

VERIFIED FIXED

Status

Websites
Firefox Flicks
--
major
VERIFIED FIXED
6 years ago
6 years ago

People

(Reporter: stephend, Assigned: ednapiranha)

Tracking

Details

(URL)

(Reporter)

Description

6 years ago
[22:02:59.285] GET http://firefoxflicks-dev.allizom.org/en-US/img/curtains.jpg [HTTP/1.1 404 NOT FOUND 124ms]
[22:02:59.337] GET http://firefoxflicks-dev.allizom.org/en-US/img/mozilla-tab.png [HTTP/1.1 404 NOT FOUND 117ms]
[22:02:59.341] GET http://firefoxflicks-dev.allizom.org/en-US/img/flair.png [HTTP/1.1 404 NOT FOUND 165ms]
[22:02:59.343] GET http://firefoxflicks-dev.allizom.org/en-US/img/social-logos.png [HTTP/1.1 404 NOT FOUND 2186ms]
[22:02:59.345] GET http://firefoxflicks-dev.allizom.org/en-US/img/home-back.jpg [HTTP/1.1 404 NOT FOUND 185ms]
[22:02:59.347] GET http://firefoxflicks-dev.allizom.org/en-US/img/footer.jpg [HTTP/1.1 404 NOT FOUND 177ms]
[22:03:02.030] GET http://firefoxflicks-dev.allizom.org/en-US/img/title-en-US.png [HTTP/1.1 404 NOT FOUND 3990ms]
(Reporter)

Updated

6 years ago
Blocks: 720938
(Reporter)

Comment 1

6 years ago
Looks a lot better now; Jen, did you make some changes?
(Assignee)

Comment 2

6 years ago
Yep we fixed some path issues with the CSS so now it's better :)
(Reporter)

Comment 3

6 years ago
(In reply to Jen Fong-Adwent [:ednapiranha] from comment #2)
> Yep we fixed some path issues with the CSS so now it's better :)

Great, thanks; was there a commit we can link to and mark this bug as Resolved FIXED?
Assignee: nobody → jfong
(Assignee)

Comment 4

6 years ago
Stephen:

I believe it was related to this bug https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=729268 (configuration issue)
(Assignee)

Comment 5

6 years ago
It seems as though the issue was fixed in dev, but still is having issues in staging. But that is the reason for the media missing issue.
(Reporter)

Comment 6

6 years ago
(In reply to Jen Fong-Adwent [:ednapiranha] from comment #5)
> It seems as though the issue was fixed in dev, but still is having issues in
> staging. But that is the reason for the media missing issue.

Should we resolve this then, Jen, or re-purpose it for staging?  Thanks.
(Assignee)

Comment 7

6 years ago
I think this can be closed. Images are showing up on staging.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 6 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Reporter)

Comment 8

6 years ago
Verified FIXED on https://firefoxflicks.allizom.org/en-US/, too.  Thanks!
Status: RESOLVED → VERIFIED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.