Bug 733368 (talos-r3-fed-059)

talos-r3-fed-059 problem tracking

RESOLVED FIXED

Status

P3
normal
RESOLVED FIXED
7 years ago
5 months ago

People

(Reporter: bhearsum, Unassigned)

Tracking

Details

(Whiteboard: [buildduty][capacity][buildslaves])

Attachments

(2 attachments)

Comment hidden (empty)
back up
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 7 years ago
Resolution: --- → FIXED
Status: RESOLVED → REOPENED
Depends on: 740493
OS: All → Linux
Priority: -- → P3
Hardware: All → x86
Resolution: FIXED → ---

Updated

7 years ago
Depends on: 740798

Updated

7 years ago
No longer depends on: 740798

Updated

7 years ago
Status: REOPENED → RESOLVED
Last Resolved: 7 years ago7 years ago
Resolution: --- → FIXED
Depends on: 756904
No longer depends on: 731996, 740493
Needs a reboot again.
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: FIXED → ---
no vga sig | rebooted
Managed two jobs then went offline again.
Depends on: 757272
Didn't come back from bug 757272. Might have been missed, or is it time for a reimage ?
Depends on: 758944
no vga sig | rebooted
Depends on: 760959
Managed a couple of builds then failed to reboot again. Bug 760959 to try a reimage.

Comment 8

7 years ago
Connected to master after running post-image steps.
Status: REOPENED → RESOLVED
Last Resolved: 7 years ago7 years ago
Resolution: --- → FIXED

Updated

6 years ago
Status: RESOLVED → REOPENED
Depends on: 762545
Resolution: FIXED → ---
no vga sig | rebooted

Updated

6 years ago
Depends on: 764586
Back in production.
Status: REOPENED → RESOLVED
Last Resolved: 7 years ago6 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Reporter)

Updated

6 years ago
Status: RESOLVED → REOPENED
Depends on: 768520
Resolution: FIXED → ---
(Reporter)

Updated

6 years ago
No longer depends on: 768520
(Reporter)

Updated

6 years ago
Depends on: 770903
Back in production.
Status: REOPENED → RESOLVED
Last Resolved: 6 years ago6 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Reporter)

Updated

6 years ago
Depends on: 771289
Needs re-image.
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: FIXED → ---
I got this slave synced with puppet today.
Status: REOPENED → RESOLVED
Last Resolved: 6 years ago6 years ago
Resolution: --- → FIXED
Please reboot.
Status: RESOLVED → REOPENED
Depends on: 775642
Resolution: FIXED → ---
Status: REOPENED → RESOLVED
Last Resolved: 6 years ago6 years ago
Resolution: --- → FIXED
Depends on: 778774
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: FIXED → ---
Status: REOPENED → RESOLVED
Last Resolved: 6 years ago6 years ago
Resolution: --- → FIXED
This slave was decommed but didn't get removed from some configs.
Created attachment 656543 [details] [diff] [review]
remove from buildbot configs
Attachment #656543 - Flags: review?(rail)
Created attachment 656544 [details] [diff] [review]
remove from puppet
Attachment #656544 - Flags: review?(rail)
Removed from slavealloc.
Attachment #656543 - Flags: review?(rail) → review+
Attachment #656544 - Flags: review?(rail) → review+
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: FIXED → ---
(Reporter)

Updated

6 years ago
Attachment #656543 - Flags: checked-in+
(Reporter)

Updated

6 years ago
Attachment #656544 - Flags: checked-in+
(Reporter)

Updated

6 years ago
Status: REOPENED → RESOLVED
Last Resolved: 6 years ago6 years ago
Resolution: --- → FIXED
Made it to production today.
(Assignee)

Updated

5 years ago
Product: mozilla.org → Release Engineering

Updated

5 months ago
Product: Release Engineering → Infrastructure & Operations
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.