Intermittent REFTEST TEST-UNEXPECTED-FAIL |dom/plugins/test/reftest/plugin-asyncbitmap-update.html | image comparison (==)

RESOLVED WORKSFORME

Status

()

defect
RESOLVED WORKSFORME
8 years ago
3 years ago

People

(Reporter: mbrubeck, Unassigned)

Tracking

({intermittent-failure})

13 Branch
x86_64
macOS
Points:
---
Dependency tree / graph

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [test marked as random on 10.6/10.7][leave open])

Attachments

(1 attachment)

Image 1 is all red; image 2 is all green.

https://tbpl.mozilla.org/php/getParsedLog.php?id=9894261&tree=Mozilla-Inbound
Rev4 MacOSX Snow Leopard 10.6 mozilla-inbound debug test reftest on 2012-03-07 15:49:35 PST for push 7a86dc056fe5

REFTEST TEST-START | file:///Users/cltbld/talos-slave/test/build/reftest/tests/dom/plugins/test/reftest/plugin-async-update-ref.html | 5257 / 7412 (70%)
++DOMWINDOW == 34 (0x124cba478) [serial = 13906] [outer = 0x11b5880e0]
NPP_Destroy
REFTEST TEST-UNEXPECTED-FAIL | file:///Users/cltbld/talos-slave/test/build/reftest/tests/dom/plugins/test/reftest/plugin-asyncbitmap-update.html | image comparison (==)

REFTEST number of differing pixels: 160000 max difference: 255
REFTEST INFO | Saved log: START file:///Users/cltbld/talos-slave/test/build/reftest/tests/dom/plugins/test/reftest/plugin-asyncbitmap-update.html
REFTEST INFO | Saved log: [CONTENT] OnDocumentLoad triggering WaitForTestEnd
REFTEST INFO | Saved log: [CONTENT] WaitForTestEnd: Adding listeners
REFTEST INFO | Saved log: Initializing canvas snapshot
REFTEST INFO | Saved log: DoDrawWindow 0,0,800,1000
REFTEST INFO | Saved log: [CONTENT] WaitForTestEnd: Adding listeners
REFTEST INFO | Saved log: [CONTENT] MakeProgress: STATE_WAITING_TO_FIRE_INVALIDATE_EVENT
REFTEST INFO | Saved log: [CONTENT] MakeProgress: dispatching MozReftestInvalidate
REFTEST INFO | Saved log: [CONTENT] MakeProgress: STATE_WAITING_FOR_REFTEST_WAIT_REMOVAL
REFTEST INFO | Saved log: [CONTENT] MakeProgress: waiting for reftest-wait to be removed
REFTEST INFO | Saved log: [CONTENT] AfterPaintListener in file:///Users/cltbld/talos-slave/test/build/reftest/tests/dom/plugins/test/reftest/plugin-asyncbitmap-update.html
REFTEST INFO | Saved log: Updating canvas for invalidation
REFTEST INFO | Saved log: DoDrawWindow 8,8,400,400
REFTEST INFO | Saved log: [CONTENT] MakeProgress: STATE_WAITING_TO_FIRE_INVALIDATE_EVENT
REFTEST INFO | Saved log: [CONTENT] MakeProgress: dispatching MozReftestInvalidate
REFTEST INFO | Saved log: [CONTENT] MakeProgress: STATE_WAITING_FOR_REFTEST_WAIT_REMOVAL
REFTEST INFO | Saved log: [CONTENT] MakeProgress: waiting for reftest-wait to be removed
REFTEST INFO | Saved log: [CONTENT] AfterPaintListener in file:///Users/cltbld/talos-slave/test/build/reftest/tests/dom/plugins/test/reftest/plugin-asyncbitmap-update.html
REFTEST INFO | Saved log: [CONTENT] AttrModifiedListener fired
REFTEST INFO | Saved log: [CONTENT] MakeProgress: STATE_WAITING_FOR_REFTEST_WAIT_REMOVAL
REFTEST INFO | Saved log: [CONTENT] MakeProgress: STATE_WAITING_TO_FINISH
REFTEST INFO | Saved log: [CONTENT] MakeProgress: Completed
REFTEST INFO | Saved log: [CONTENT] MakeProgress: STATE_COMPLETED
REFTEST INFO | Saved log: [CONTENT] RecordResult fired
REFTEST INFO | Saved log: RecordResult fired
REFTEST INFO | Saved log: START file:///Users/cltbld/talos-slave/test/build/reftest/tests/dom/plugins/test/reftest/plugin-async-update-ref.html
REFTEST INFO | Saved log: [CONTENT] OnDocumentLoad triggering AfterOnLoadScripts
REFTEST INFO | Saved log: Initializing canvas snapshot
REFTEST INFO | Saved log: DoDrawWindow 0,0,800,1000
REFTEST INFO | Saved log: [CONTENT] RecordResult fired
REFTEST INFO | Saved log: RecordResult fired
REFTEST INFO | Loading a blank page
++DOMWINDOW == 35 (0x125aa2148) [serial = 13907] [outer = 0x11b5880e0]
REFTEST TEST-START | file:///Users/cltbld/talos-slave/test/build/reftest/tests/dom/plugins/test/reftest/plugin-alpha-zindex.html | 5258 / 7412 (70%)
With attachment 652304 [details] [diff] [review] and attachment 652305 [details] [diff] [review], this reproduces reliably on Mac.
It is not reproducing on X11.

Perhaps there might be a window paint tripping mozPaintCount, but I don't have an understanding of the UpdateCallback code to know whether that could be relevant.
Whiteboard: [orange]
Georg, any chance you could take a look at this? :)
Flags: needinfo?(georg.fritzsche)
Definitely not this week, maybe i could take a look later this month.
Flags: needinfo?(georg.fritzsche)
I marked plugin-asyncdxgi-update.html as random on 10.6/10.7 yesterday. I should have done the same for this one.

https://hg.mozilla.org/integration/mozilla-inbound/rev/319da3c6c4a3
Flags: needinfo?(ryanvm)
Whiteboard: [test marked as random on 10.6/10.7][leave open]
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 3 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.