If you think a bug might affect users in the 57 release, please set the correct tracking and status flags for Release Management.

http:// prefix is missed in copied URL from the Location Bar in some cases

RESOLVED DUPLICATE of bug 670531

Status

()

Firefox
Address Bar
RESOLVED DUPLICATE of bug 670531
6 years ago
5 years ago

People

(Reporter: incoob, Unassigned)

Tracking

10 Branch
x86_64
Linux
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

6 years ago
User Agent: Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux x86_64; rv:10.0.2) Gecko/20100101 Firefox/10.0.2
Build ID: 20120216115113

Steps to reproduce:

1) I opened an image in a separate tab.
2) Then I selected by double-click the url and (by mistake) pressed ctrl+v. There had been copied some text to my clipboard before.
3) Then I pressed ctrl+z and correct url appears in the Location Bar. 


Actual results:

Then I copied text from the Location Bar, But this text did not started from the http://


Expected results:

URL have to be copied with the http:// prefix.
(Reporter)

Updated

6 years ago
Component: Untriaged → Location Bar
Can you provide the URL which exhibits this behaviour?
(Reporter)

Comment 2

6 years ago
This work for any http URL.
E.g. http://translate.google.com

Updated

6 years ago
QA Contact: untriaged → location.bar
this is probably a dupe of some old bugs about trimURL.
reporter, is this still reproducible on current version?
Flags: needinfo?(incoob)

Comment 4

5 years ago
Firefox 10ESR reaches EOL today.
You're using 10.0.2 according to your useragent. Please upgrade to at least 10.0.12 (last 10 ESR release)

Updated

5 years ago
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 5 years ago
Resolution: --- → DUPLICATE
Duplicate of bug: 670531
(Reporter)

Comment 6

5 years ago
Problem is still reproduced.
Flags: needinfo?(incoob)
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.