Unable to Copy/Move messages when Select All is used

RESOLVED WORKSFORME

Status

RESOLVED WORKSFORME
18 years ago
12 years ago

People

(Reporter: marina, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

18 years ago
**** observed with 2001-03-27 build ****
Steps to reproduce:
- select a folder;
- go Edit|Select All; that will select all messages in the folder ( i have 4
messages that i wanted to copy/move to another folder);
- go Message menu;
//note: Copy Message and Move message are disabled

Updated

18 years ago
QA Contact: esther → sheelar

Comment 1

18 years ago
this only seems to happen if you've never selected a message in that folder.
(Reporter)

Comment 2

18 years ago
it is happening when i've never selected a message in this folder: create a
folder, copy several messages into it and then move the whole block to another
folder- that's when it happens ( not seems to happen...)It might be a rare case
but still an exsisting one.

Comment 3

18 years ago
using 2001-08-15-06 build on win98 select all with copy and move messages is
working for me.  
Marina have you had any problems in recent builds?
(Reporter)

Comment 4

18 years ago
sheela, it is still not working with the same scenario. As Scott pointed out the
only scenario is: create a new folder; select some messages in your Inbox( or
any folder), copy/move messages from your Inbox into the newly created folder,
select this folder after move/copy; go Edit|Select all; observe that all message
are selected; go to Message menu and note that Copy|Move messages is disabled.
Still tru for the 2001-08-14 build

Comment 5

17 years ago
Reproduced with 2002020707/Linux.
OS: Windows NT → All

Comment 6

17 years ago
This isn't just with Select All; I'm getting whenever I try to move or delete
multiple messages in the remote-server resident Inbox.  I can move one message
to another folder or delete it; I cannot move or delete more than one.

Comment 7

17 years ago
I have the same problem when I select multiple messages within a folder for
moving or copying -- it works only when I select just a single message

Comment 8

17 years ago
I have the same problem here: marking multiple messages and then trying to copy
these from IMAP to a local folder does not work with 2002061108/Linux

Comment 9

17 years ago
reassign->naving
Assignee: sspitzer → naving

Comment 10

17 years ago
nominating this for the next release.  
Keywords: nsbeta1

Updated

16 years ago
QA Contact: sheelar → stephend

Comment 11

16 years ago
I've had the same problem (trying to move more than one message at once from an
IMAP folder, not Inbox, to a local folder), even using the latest Mozilla
(1.2.1) for Windows.

Comment 12

16 years ago
Mail triage team: nsbeta1-
Keywords: nsbeta1-

Updated

16 years ago
Keywords: nsbeta1

Comment 13

16 years ago
WFM: 2003020408-trunk/Linux
mass re-assign.
Assignee: naving → sspitzer
Product: Browser → Seamonkey

Updated

14 years ago
Assignee: sspitzer → mail
WFM per comment 13 (who saw bug as in comment 5).
WFM Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9a3pre) Gecko/20070216 SeaMonkey/1.5a
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 12 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.