Bug 737408 (talos-r4-lion-008)

talos-r4-lion-008 problem tracking

RESOLVED FIXED

Status

Infrastructure & Operations
CIDuty
RESOLVED FIXED
6 years ago
2 months ago

People

(Reporter: catlee, Unassigned)

Tracking

Details

(Whiteboard: [buildduty][capacity][buildslaves])

Comment hidden (empty)
(Reporter)

Updated

6 years ago
Blocks: 734909

Updated

6 years ago
Blocks: 742433
No longer blocks: 734909

Updated

6 years ago
Whiteboard: [buildslaves] → [buildduty][capacity][buildslaves]
No longer blocks: 742433

Comment 1

6 years ago
host was rebooted and is alive
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 6 years ago
Resolution: --- → FIXED

Updated

6 years ago
Status: RESOLVED → REOPENED
Depends on: 760958
Resolution: FIXED → ---
rebooted via PDU

Updated

6 years ago
Status: REOPENED → RESOLVED
Last Resolved: 6 years ago6 years ago
Resolution: --- → FIXED
This needed another PDU reboot today.
https://tbpl.mozilla.org/php/getParsedLog.php?id=15303668&tree=Mozilla-Inbound with all sorts of failures mounting a .dmg points at either bad memory or bad disk.
Status: RESOLVED → REOPENED
Depends on: 799800
Resolution: FIXED → ---
Status: REOPENED → RESOLVED
Last Resolved: 6 years ago6 years ago
Resolution: --- → FIXED

Updated

6 years ago
Status: RESOLVED → REOPENED
Depends on: 804830
Resolution: FIXED → ---

Updated

6 years ago
Status: REOPENED → RESOLVED
Last Resolved: 6 years ago6 years ago
Resolution: --- → FIXED
Note FTR: had not done a build since 7/16/2013.  Numerous automated PDU reboots had not resolved the situation.
I manually shut down via PDU, waited a bit, then powered back on and the machine came up correctly and started running a job.
(Assignee)

Updated

5 years ago
Product: mozilla.org → Release Engineering

Updated

2 months ago
Product: Release Engineering → Infrastructure & Operations
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.