flash video continues to play audio after page exit

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

--
major
RESOLVED INCOMPLETE
7 years ago
6 years ago

People

(Reporter: landis, Unassigned)

Tracking

13 Branch
x86
Linux
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [testday-20120615], URL)

Attachments

(2 attachments)

(Reporter)

Description

7 years ago
User Agent: Mozilla/5.0 (X11; Linux i686; rv:13.0) Gecko/20120329 Firefox/13.0a2
Build ID: 20120329042012

Steps to reproduce:

search for video (song) at Youtube. click on a video, page starts to load, before 'song' starts to play hit back arrow or link to another page.


Actual results:

the audio from the original page that was exited before play started, starts to play and as I've left that page, there is no way to stop it. It will continue to end of 'song' (video) and if it is a page that is a 'play list' it will continue on with the list. Reload any page does not stop it. Going back to the page does not stop it. 
It Only happens when the page is exited either by back arrow or link to elsewhere, before audio (video) starts that it does this.
It's been happening about 6 to 10 days of updates on Aurora 13.0a2, running on openSuSE 12.1 Linux 3.1.9-1.4-desktop and KDE 4.7.2 release 5 ( both fully updated), flash ver. 11.1.102.63


Expected results:

either the (video) audio portion, should never start playing or it should time out, run out if it had started to cache, as soon as it 'realizes' the page changed. 
I do not have a fast enough connection that the whole song could be cached in such a short time (2-5 secs) and No way a whole play list. 

I am connected med. signal via wlan which is connected to Netgear AP, to 10 mb/s bay-synoptics hub, to smoothwall linux router (no proxy, but iptables), to comcast cable modem...
(Reporter)

Updated

7 years ago
Severity: normal → major
Does this still happens?

Could you reproduce the bug at safe mode(http://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-mode) with addons disabled?
Whiteboard: [testday-20120615]

Comment 2

7 years ago
It should be either a dupe of Bug 757262 or a bug from Autopager 0.7.1.4[1].

[1] https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/autopager/versions/
Landis?
Whiteboard: [testday-20120615] → [closeme 2012-07-08][testday-20120615]

Comment 4

7 years ago
Resolved per whiteboard
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 7 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
Whiteboard: [closeme 2012-07-08][testday-20120615] → [testday-20120615]
(Reporter)

Comment 5

6 years ago
I've replaced scriptish with greasemonkey and have the same issue.
I've emailed the developer at admin@flashvideodownloader.org
I've given them all the info I have.
As of Today's build, 06.01.13, the add-on still does Not work.
The only difference I can find is FF. The add-on (Flash Download 3.8.2) stops working Repeatedly at build 18.12.12.
I can reproduce it over and over by running the 18 December 2012 build and then updating it using Help/About/Check for Update and allowing update / restart, everyday since the 18th of Dec.

Landis.
(Reporter)

Comment 6

6 years ago
attached images, FF-Aurora-19_flashdownload-greasemonkey-script-Not-working-in-19-after-18.12.12-01.png and FF-Aurora-19_flashdownload-greasemonkey-script-Not-working-in-19-after-18.12.12-02.png show the only difference between working (pre 20.12.12) and Not working (any update after 18.12.12 to today 06.01.13)...

Landis.
(Reporter)

Comment 7

6 years ago
Created attachment 698387 [details]
the flash download dialog with FF Aurora After Dec 18, 2012
(Reporter)

Comment 8

6 years ago
Created attachment 698388 [details]
the flash download dialog with FF Aurora before and upto Dec 18, 2012
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.