Closed Bug 742013 Opened 8 years ago Closed 8 years ago

Test pilot isn't being shipped on all channels

Categories

(Thunderbird :: Build Config, defect)

x86
macOS
defect
Not set
normal

Tracking

(thunderbird12+ fixed, thunderbird13+ fixed)

RESOLVED FIXED
Thunderbird 14.0
Tracking Status
thunderbird12 + fixed
thunderbird13 + fixed

People

(Reporter: standard8, Assigned: standard8)

Details

Attachments

(1 file, 1 obsolete file)

Attached patch The fix (obsolete) — Splinter Review
Somehow we only shipped test pilot in 9.0.1, and didn't include it in the distribution directory for subsequent releases (as we had intended to). This only affects new installs/upgraders from 3.1.
Attachment #611933 - Flags: review?(dbienvenu)
Attached patch The fix v2Splinter Review
Hopefully the right patch this time.
Attachment #611933 - Attachment is obsolete: true
Attachment #611933 - Flags: review?(dbienvenu)
Attachment #611942 - Flags: review?(dbienvenu)
Comment on attachment 611942 [details] [diff] [review]
The fix v2

looks right to me.
Attachment #611942 - Flags: review?(dbienvenu) → review+
Comment on attachment 611942 [details] [diff] [review]
The fix v2

[Triage Comment]
We want to fix this in 12. Build-config only.
Attachment #611942 - Flags: approval-comm-beta+
Attachment #611942 - Flags: approval-comm-aurora+
Checked in:
http://hg.mozilla.org/comm-central/rev/174a9bda61ee
http://hg.mozilla.org/releases/comm-aurora/rev/c781e5d22146
http://hg.mozilla.org/releases/comm-beta/rev/934cea1f8fcf
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 8 years ago
Resolution: --- → FIXED
Target Milestone: --- → Thunderbird 14.0
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.