Pages not displaying in Mozilla ActiveX browser component.

VERIFIED FIXED

Status

P2
normal
VERIFIED FIXED
20 years ago
7 years ago

People

(Reporter: jcunning, Assigned: locka)

Tracking

Trunk
x86
Windows 98

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

20 years ago
I have downloaded Milestone 6 Completed May 29, 1999. Registered npmozctl.dll
just fine. VB 6 project comes up just fine, but when running the project the
browser control does not display any pages in the browser window. It appears as
if the Navigate_Complete2 is getting fired but nothing is showing. This
consistently happens with my VB test browser and Adam Locke's Vbrowser test
browser. I tried several different pages, cached and uncached, no difference.
(Assignee)

Comment 1

19 years ago
This may be problem with the component registry. Try running your compiled
executable from the mozilla bin directory and see if it works from there.
(Reporter)

Comment 2

19 years ago
Running the compiled application from inside the mozilla bin directory corrects
the problem. Content shows in the browser.
(Assignee)

Updated

19 years ago
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 19 years ago
Priority: P3 → P2
Resolution: --- → FIXED
(Assignee)

Comment 3

19 years ago
The component registry problem has been fixed. See
http://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=6314

Updated

19 years ago
Status: RESOLVED → VERIFIED

Comment 4

19 years ago
Can't verify due to a lack of proper tools. Bulk verifying based on locka's
trustworthiness.
Component: Embedding: ActiveX Wrapper → Embedding: ActiveX Wrapper
Product: Core → Core Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.