Bug 746462 (tegra-227)

tegra-227 problem tracking

RESOLVED FIXED

Status

Infrastructure & Operations
CIDuty
P3
normal
RESOLVED FIXED
6 years ago
2 months ago

People

(Reporter: Callek, Unassigned)

Tracking

Details

(Whiteboard: [buildduty][buildslave][capacity], URL)

(Reporter)

Description

6 years ago
Tegra appears to be down, retried teh last 15 or so buildbot jobs due to unable to connect to tegra (I don't have access to try PDU)
Ran stop_cp.sh on it.
(Reporter)

Comment 2

6 years ago
Its back up and looking good (apparently)
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 6 years ago
Resolution: --- → FIXED
Whiteboard: [buildduty][buildslave][capacity]

Updated

5 years ago
Status: RESOLVED → REOPENED
Depends on: 893277
Resolution: FIXED → ---
(Reporter)

Comment 3

5 years ago
Sending this slave to recovery
-->Automated message.
Depends on: 896572

Comment 4

5 years ago
flashed and reimaged.
(Assignee)

Updated

5 years ago
Product: mozilla.org → Release Engineering
(Reporter)

Updated

5 years ago
Status: REOPENED → RESOLVED
Last Resolved: 6 years ago5 years ago
Resolution: --- → FIXED
Disabled for bug 1016959.
Status: RESOLVED → REOPENED
Depends on: 1016959
Resolution: FIXED → ---
QA Contact: armenzg → bugspam.Callek
(Reporter)

Updated

4 years ago
Depends on: 1031502

Comment 6

4 years ago
formatted SD card, flashed and reimaged tegra.

vle@vle-10516 ~ $ telnet tegra-227.tegra.releng.scl3.mozilla.com 20701
Trying 10.26.85.177...
Connected to tegra-227.tegra.releng.scl3.mozilla.com.
Escape character is '^]'.
$>^]
telnet> q
Status: REOPENED → RESOLVED
Last Resolved: 5 years ago4 years ago
Resolution: --- → FIXED

Updated

2 months ago
Product: Release Engineering → Infrastructure & Operations
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.