buildbot-ro-vip.db.scl3.mozilla.com/buildbot seems to be stale

RESOLVED FIXED

Status

Data & BI Services Team
DB: MySQL
RESOLVED FIXED
6 years ago
3 years ago

People

(Reporter: catlee, Assigned: sheeri)

Tracking

Details

(Reporter)

Description

6 years ago
I'm trying to run some queries against the buildbot database via buildbot-ro-vip.db.scl3.mozilla.com and it looks like it's only got data up to April 9th.
(Reporter)

Updated

6 years ago
Blocks: 707203
(Assignee)

Comment 1

6 years ago
The buildbot-ro vip points to one server, 10.22.70.201, which is buildbot2.db.scl3.mozilla.com - so I believe those VIPs were set up with the idea that when you switched over from the b1 databases to the buildbot cluster, all you'd have to do is change the db host in the config from the b1 VIP to the buildbot cluster VIP.

Here are the b1 VIPs:
b1-rw-db-vip.db.scl3.mozilla.com
b1-ro-db-vip.db.scl3.mozilla.com

Here are the buildbot VIPs:
buildbot-rw-vip.db.scl3.mozilla.com
buildbot-ro-vip.db.scl3.mozilla.com

So there are 2 options:

0) Leave the VIPs as-is, change the app to use the b1 VIPs until the migration happens.

1) Change the VIPs so that buildbot points to the b1 databases for now, and during the migration, change the VIPs again.

I can change VIPs, so there's not too much extra coordination if you go with option #1.
(Assignee)

Comment 2

6 years ago
it was a replication thang, I have fixed this now.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 6 years ago
Resolution: --- → FIXED
Product: mozilla.org → Data & BI Services Team
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.