[Marketplace] Button in app pages does not show "Installed" after installing an app and navigating away from the page

RESOLVED FIXED in 6.5.2

Status

RESOLVED FIXED
6 years ago
3 years ago

People

(Reporter: mdabbagh.mozilla, Assigned: cvan)

Tracking

unspecified
6.5.2

Details

(Reporter)

Description

6 years ago
Windows 7, 64-bit
Build identifier: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:14.0) Gecko/20120420 Firefox/14.0a1

Once the user installs an app, the button on the app page changes to "Installed". However, if you navigate away from the page and come back to it, the button will show "Install" instead of "Installed".

Steps to Reproduce:
1. Launch Nightly
2. Go to https://marketplace-dev.allizom.org/en-US/
3. Click on an app (tried with a free app) - You should be at the app page now
4. Click "Install" then "Install" again in the doorhanger
5. After installing the app, navigate away from the app page
6. Return to the same app page

Actual Results:
The button shows "Install".

Expected Results:
The button should display "Installed"
(Assignee)

Comment 1

6 years ago
https://github.com/mozilla/zamboni/commit/df9d763
Assignee: nobody → cvan
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 6 years ago
OS: Windows 7 → All
Hardware: x86_64 → All
Resolution: --- → FIXED
Summary: AMO: Button in app pages does not show "Installed" after installing an app and navigating away from the page → [Marketplace] Button in app pages does not show "Installed" after installing an app and navigating away from the page
Target Milestone: --- → 6.5.2
Product: addons.mozilla.org → addons.mozilla.org Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.