If you think a bug might affect users in the 57 release, please set the correct tracking and status flags for Release Management.

[cache]CSS Not applied after clicking a link then going back in this testcase.

VERIFIED FIXED in mozilla0.9

Status

()

Core
Networking: Cache
--
major
VERIFIED FIXED
17 years ago
17 years ago

People

(Reporter: Jason Kersey, Assigned: gordon)

Tracking

Trunk
mozilla0.9
x86
Windows 2000
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

17 years ago
Steps to reproduce:
.go to http://kerz.mcom.com (sorry about the internal URL, i'll try to move it
outside the firewall later today if needed)
.click the first link in the second column
.click back

Expected:
Page should be styled and look the same as it did on first view
Actual:
Page has no styles applied to it.

This is using build 2001040604 on Windows 2000 with cache set to "Check every time"
(Reporter)

Comment 1

17 years ago
Nominating for nsbeta1
Keywords: nsbeta1
Summary: CSS Not applied after clicking a link then going back in this testcase. → [cache]CSS Not applied after clicking a link then going back in this testcase.
(Assignee)

Comment 2

17 years ago
Looks to me like this has been fixed with Darin's recent HTTP validation fixes.
I'm marking this FIXED, but please reopen if you can reproduce it (I may have 
tested it incorrectly).
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 17 years ago
Resolution: --- → FIXED
Target Milestone: --- → mozilla0.9

Comment 3

17 years ago
verified:  6/27 branch and trunk.  Win2000, Linux rh6, mac os9
Status: RESOLVED → VERIFIED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.