Invalidation bug (?) on zimbra mobile client (mail.mozilla.com)

NEW
Unassigned

Status

()

P5
normal
7 years ago
4 years ago

People

(Reporter: cjones, Unassigned)

Tracking

({qawanted})

unspecified
ARM
Android
qawanted
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(blocking-fennec1.0 soft, fennec+)

Details

Attachments

(1 attachment)

STR
 (1) Load zimbra inbox
 (2) Tap "Compose" button
 (3) Enter "test" (or anything) in the "To:" field.  (Yes, this is necessary.)
 (4) Tap "Cancel" button

The yellow "Loading..." strip that shows up never goes away.

Can't 100% rule out a zimbra bug, but
 - works as expected in chrome ("Loading" indicator goes away quickly)
 - if I tap the "Inbox" button in the top-left, the next repaint partially paints away the yellow "Loading..." strip, but not all of it
 - I can tap the "Folders" link under the yellow "Loading..." strip, if I'm lucky/accurate

So I'm pretty sure this is our invalidation bug.
I'm finding this increasingly annoying, and I suspect it may have wider-spread effects.
blocking-fennec1.0: --- → ?
not a big enough of a web property to warrant blocking. If this effects other sites please renom
tracking-fennec: --- → +
blocking-fennec1.0: ? → soft
Keywords: qawanted
Still an issue in nightly.  Simpler STR
 (1) Load zimbra.
 (2) Yellow "Loading ..." indicator doesn't go away until you pan enough to force a repaint.
Keywords: qawanted
Created attachment 629221 [details]
screenshot

It does seem like an invalidation issue.

June 1, 2012 build Nightly on HTC Thunderbolt
qawanted to retest
Keywords: qawanted
filter on [mass-p5]
Priority: -- → P5
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.