[webmaker] TypeError: a is null searching for period character

VERIFIED FIXED

Status

Websites
donate.mozilla.org
VERIFIED FIXED
6 years ago
6 years ago

People

(Reporter: stephend, Assigned: arhayward)

Tracking

Details

(URL)

Attachments

(2 attachments)

(Reporter)

Description

6 years ago
Created attachment 622480 [details]
Screenshot

STR:

1. Load https://make-dev.mozillalabs.com/en-US/events/search/
2. Search for "." (without quotes)

Actual Results:

Nothing happens, visually, but in the Error Console, I get:

Timestamp: 5/9/2012 1:14:52 PM
Error: TypeError: a is null
Source File: https://make-dev.mozillalabs.com/media/js/maps_js-min.js?build=e635b09
Line: 1

Updated

6 years ago
Assignee: bsimon → ross
Am guessing that this might be actually a similar bug as https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=753149 but in case not leaving in until confirmed...
(Assignee)

Updated

6 years ago
Assignee: ross → andrew
(Assignee)

Comment 2

6 years ago
This was a problem with the autocomplete assuming that the geocoding function was going to return results, which (oddly enough) queries like '.' were not doing. The code has now been modified to be aware of the fact that no results might be returned in certain circumstances, so no results are shown, and no errors are raised. This is the standard behaviour of the autocomplete plug-in we are using when no suggestions are found.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 6 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Reporter)

Comment 3

6 years ago
Created attachment 623805 [details]
Post-fix screenshot
(Reporter)

Comment 4

6 years ago
Verified FIXED on https://make-dev.mozillalabs.com/en-US/events/search/
Status: RESOLVED → VERIFIED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.