Closed Bug 757209 Opened 8 years ago Closed 8 years ago

update YSI urls for creating accounts and learning more

Categories

(Thunderbird :: Message Compose Window, defect)

x86_64
Windows 7
defect
Not set

Tracking

(thunderbird13+ fixed, thunderbird14+ fixed)

RESOLVED FIXED
Thunderbird 15.0
Tracking Status
thunderbird13 + fixed
thunderbird14 + fixed

People

(Reporter: Bienvenu, Assigned: Bienvenu)

Details

Attachments

(1 file)

we'll want to land this on aurora and beta asap.
Comment on attachment 625760 [details] [diff] [review]
proposed fix

Review of attachment 625760 [details] [diff] [review]:
-----------------------------------------------------------------

Besides the & problem, this looks good (though I didn't compile / test it...vacation 'n all. ;) )

-Mike

::: mail/components/cloudfile/content/YouSendIt/settings.xhtml
@@ +19,5 @@
>      <form id="provider-form" onsubmit="return false;">
>        <label for="username">&youSendItSettings.username;</label>
>        <input id="username" type="text" required="true"/>
>        <div id="learn-more" class="float-right">
> +        <a href="https://www.yousendit.com/thunderbird-about-yousendit?s=4001583&amp;cid=pm-4001583">&youSendItSettings.learnMore;</a>

I think the &amp; in the URL is wrong - I think that's supposed to be a pure &.  Same below.
Attachment #625760 - Flags: review?(mconley) → review+
heh, if & worked, this would have taken me 2 minutes instead of a couple hours. I needed to use &amp; to get the UI to not get a xml error.

I'll let you be back from vacation to try it out :-) No hurry, just wanted to get the process going...enjoy your day off!
fixed on trunk - I'll push to alpha and beta.
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 8 years ago
Resolution: --- → FIXED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.