All reviews missing prior to 1st June

RESOLVED FIXED in 2012-06-07

Status

Marketplace
Reviewer Tools
P1
critical
RESOLVED FIXED
6 years ago
6 years ago

People

(Reporter: eviljeff, Assigned: Andy McKay)

Tracking

({regression})

2012-06-07
regression
Points:
---

Details

(URL)

(Reporter)

Description

6 years ago
All Marketplace reviews completed prior to 1st June 2012 are missing, both in the individual review pages, and on the logs.

e.g. https://marketplace.mozilla.org/en-US/reviewers/apps/logs?start=2012-01-01&end=&search=
only shows reviews from 1st June onwards

https://marketplace.mozilla.org/en-US/reviewers/apps/review/djpartyfm?num=56
where I have definitely sent at least one info request

and 
https://marketplace.mozilla.org//en-US/reviewers/apps/review/sinuous
where the app was approved and the approval review is missing.

The overall review counts on the reviewers landing page are similarly reduced.
(Reporter)

Updated

6 years ago
Keywords: regression
I'd say this is fairly important.
Severity: major → critical
Target Milestone: --- → 2012-05-10
Assignee: nobody → robhudson.mozbugs
Target Milestone: 2012-05-10 → 2012-06-07
(Assignee)

Updated

6 years ago
Assignee: robhudson.mozbugs → amckay
(Assignee)

Comment 2

6 years ago
https://github.com/mozilla/zamboni/commit/95586b

...and about 20 commits after that. I suck.
(Assignee)

Updated

6 years ago
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 6 years ago
Resolution: --- → FIXED

Comment 3

6 years ago
can we run this against -dev?
(Assignee)

Comment 4

6 years ago
It has been run.
(Assignee)

Updated

6 years ago
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: FIXED → ---
(Assignee)

Comment 5

6 years ago
I think in all the fun I had getting this working, it didn't get run. Run and logs are showing up.
Status: REOPENED → RESOLVED
Last Resolved: 6 years ago6 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Reporter)

Comment 7

6 years ago
This isn't fixed on prod - quite the opposite:
https://marketplace.mozilla.org/en-US/reviewers/apps/logs?start=2012-03-01&end=&search returns an Oops error page now rather than just not showing old reviews. (*)

Pages that should have reviews shown, such as:
https://marketplace.mozilla.org/en-US/reviewers/apps/review/multiplayer-piano are empty.
(the queue flags indicate an info request and reviewer comment at least)

(*) https://marketplace.mozilla.org/en-US/reviewers/apps/logs?start=2012-06-01&end=&search still works so I'm guessing its the inclusion of a date prior to 1st June.
Status: VERIFIED → REOPENED
Resolution: FIXED → ---
(Assignee)

Comment 8

6 years ago
Sounds like this: http://sentry.dmz.phx1.mozilla.com/marketplace/group/403/

Odd its not happening on -dev.
(Assignee)

Comment 9

6 years ago
https://github.com/mozilla/zamboni/commit/146095

Soft deletes weren't being coped with. Please open new bugs if there's different issues.
Status: REOPENED → RESOLVED
Last Resolved: 6 years ago6 years ago
Resolution: --- → FIXED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.