The server push page no longer displays all debug data

RESOLVED FIXED in Bugzilla 4.2

Status

()

Bugzilla
Query/Bug List
--
minor
RESOLVED FIXED
6 years ago
6 years ago

People

(Reporter: Frédéric Buclin, Assigned: Frédéric Buclin)

Tracking

({regression})

4.3.1
Bugzilla 4.2
regression
Bug Flags:
approval +
approval4.2 +

Details

Attachments

(1 attachment)

(Assignee)

Description

6 years ago
Created attachment 629842 [details] [diff] [review]
patch, v1

This has been regressed in bug 463002. When &debug=1 is appended to the URL, some debug information is no longer displayed as the debugdata variable is now gone. As we now have query_explain available for admins, we should use it instead.
Attachment #629842 - Flags: review?(timello)
Comment on attachment 629842 [details] [diff] [review]
patch, v1

r=timello
Attachment #629842 - Flags: review?(timello) → review+

Updated

6 years ago
Flags: approval?

Updated

6 years ago
Flags: approval4.2?
(Assignee)

Updated

6 years ago
Flags: approval?
Flags: approval4.2?
Flags: approval4.2+
Flags: approval+
(Assignee)

Comment 2

6 years ago
Committing to: bzr+ssh://lpsolit%40gmail.com@bzr.mozilla.org/bugzilla/trunk/
modified template/en/default/list/server-push.html.tmpl
Committed revision 8258.

Committing to: bzr+ssh://lpsolit%40gmail.com@bzr.mozilla.org/bugzilla/4.2/
modified template/en/default/list/server-push.html.tmpl
Committed revision 8094.
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Last Resolved: 6 years ago
Resolution: --- → FIXED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.