Launching installed web-app behind the proxy

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Core
Networking
RESOLVED INCOMPLETE
6 years ago
2 years ago

People

(Reporter: dmitry.rizshkov, Unassigned)

Tracking

16 Branch
x86_64
Windows 7
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

6 years ago
User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:16.0) Gecko/16.0 Firefox/16.0a1
Build ID: 20120612030527

Steps to reproduce:

- I'm behind the proxy server, network settings is "auto-detect proxy ... "
- Installed web-application from the Marketplace
- Tried to launch installed web-app



Actual results:

- Got message 'The server at intelloware.com' is taking too long to respond
- I still can open page of web-app in the browser


Expected results:

- web-app launcher should use Firefox proxy settings

Comment 1

2 years ago
User Agent 	Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:46.0) Gecko/20100101 Firefox/46.0
Version 	46.0a1
Build ID 	20160112030207
Channel 	nightly

Thank you for taking time to report this.
Are you still able to reproduce this in the latest version ? Can you give more details how to reproduce this ? Like, a public site to reproduce this.
Component: Untriaged → Networking
Flags: needinfo?(dmitry.rizshkov)
Product: Firefox → Core

Comment 2

2 years ago
Closing this as incomplete due to lack response from the reporter. 
Feel free to reopen the bug if it reproduces in the latest versions. Thanks
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 2 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE

Updated

2 years ago
Flags: needinfo?(dmitry.rizshkov)
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.