Upgraded to 13.0.1 and when opening a new tab, my frequent sites thumbnails are broken and unreadable.

RESOLVED WORKSFORME

Status

()

Firefox
Extension Compatibility
RESOLVED WORKSFORME
6 years ago
6 years ago

People

(Reporter: Bryan Kearney, Unassigned)

Tracking

13 Branch
x86_64
Windows 7
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

6 years ago
Created attachment 634922 [details]
bad_ff_new_tab.jpg

User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:13.0) Gecko/20100101 Firefox/13.0.1
Build ID: 20120614114901

Steps to reproduce:

Open new tab


Actual results:

Thumbnails repeat, break grid and are unreadable.


Expected results:

Thumbnails of my frequently visited sites should appear in a grid.

Comment 1

6 years ago
Not normal indeed, anyway sometimes updating to new version breaks the cache system, so a simple deletion of the browser cache fixes the rendering issue.

Look at https://support.mozilla.org/en-US/kb/thumbnails-on-new-tab-page-are-missing

Updated

6 years ago
Component: Untriaged → Tabbed Browser
QA Contact: untriaged → tabbed.browser
(Reporter)

Comment 2

6 years ago
Sadly, clearing the cache did not work. Am I supposed to do something when installing the latest version?

http://screencast.com/t/WiyOTA9VBKH
Sounds like you're using a theme other than default. Could you try using the default theme and see how that works? Thumbnails should appear as you just visit the sites in the new tab page grid.
(Reporter)

Comment 4

6 years ago
That appears to have fixed it, although I will say the thumbnails don't appear too easily. Maybe after another restart my history will fill the thumbnail grid. Thanks again! I hope this helped Mozilla too.

Comment 5

6 years ago
Ok, I close it. Feel free to reopen it if the issue persists.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 6 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
(In reply to Bryan Kearney from comment #4)
> That appears to have fixed it, although I will say the thumbnails don't
> appear too easily. Maybe after another restart my history will fill the
> thumbnail grid. Thanks again! I hope this helped Mozilla too.

Can you mention the exact theme that triggered this issue? This should be mentioned to the theme author so they can fix it.
Component: Tabbed Browser → Extension Compatibility
QA Contact: tabbed.browser → extension.compatibility
(Reporter)

Comment 7

6 years ago
Yes, it was this theme:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/mac-osx-theme/?src=cb-dl-users

I verified by re-installing it and witnessed the thumbnails break again.
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.