Grey dots for Read and Flagged columns not appearing

VERIFIED WORKSFORME

Status

SeaMonkey
MailNews: Message Display
P3
normal
VERIFIED WORKSFORME
17 years ago
13 years ago

People

(Reporter: Ninoschka Baca, Assigned: Stuart Parmenter)

Tracking

({qawanted})

Trunk
mozilla1.0
All
Windows NT
qawanted

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

17 years ago
Build 2001-04-19-04: NT4
Build 2001-04-19-08: Mac 9.04
Build 2001-04-18-04: Linux RH 6.2

Overview: The grey dots that appear in the Read and Flag column do not 
automatically appear when Mail opens. Also, setting a message to be Read or 
Flagged the first time in a session does not work. Should these issues be in the 
same bug?

1.Read column: 
a. When I first open mail the green star appears for messages that are unread 
but the grey circle icons do not appear. After scrolling then they appear.
b. The First time I select this area to make the message unread I have to select 
this area several more times to see the green arrow. Then selecting additional 
messages for the green icon to appear work as expected.

2. Flag column: 
a. Flags appear for flagged messages but the grey circles do not automatically 
display. After scrolling then they appear. 
b. The First time I set a flag in a session I have to select this area several 
times before seeing the flag. Then setting a flag for other messages works as 
expected.
(Reporter)

Comment 1

17 years ago
Similar findings are mentioned in bug# 73685 (statements on 3/28/2001)
by nbaca.
Keywords: nsbeta1
QA Contact: esther → nbaca

Comment 2

17 years ago
marking nsbeta1+ and cc'ing hyatt and pavlov
Priority: -- → P2
Whiteboard: [nsbeta1+]
Target Milestone: --- → mozilla0.9.1

Comment 3

17 years ago
Seth, does this need to be reassigned?
I see this on today's bits.  (the flag "dots" aren't there when mail comes up 
for my inbox.)

I don't think this a mail problem, but I don't know enough to find the rightful 
owner.

pavlov?

Comment 5

17 years ago
reassigning to pavlov. Possibly an outliner problem too?  We have a problem
painting images on start up of the thread pane.
Assignee: sspitzer → pavlov
Keywords: mailtrack

Comment 6

17 years ago
Probably an issue with how libpron sends notifications for cached imgs.
(Assignee)

Updated

17 years ago
Priority: P2 → P3

Comment 7

17 years ago
If this is fixed, please mark it fixed so it can be verified.

Otherwise, not stopping beta for this and moving off to m.9.2.
Target Milestone: mozilla0.9.1 → mozilla0.9.2
(Assignee)

Comment 8

17 years ago
i don't see this.  can anyone else reproduce this?
Keywords: qawanted
(Reporter)

Comment 9

17 years ago
Build 2001-05-31-04: WinMe
Build 2001-05-30-08: Linux RH 6.2
Build 2001-05-31-08: Mac 9.04

1a. Still a problem
1b. Not a problem anymore. Selecting and deselcting the green diamond works as
expected.
2a. Still a problem
2b. Not a problem anymore. Selecting and deselcting the flag area works as expected.

Summary: The only existing problem is that the grey dots do not appear when Mail
opens. Scroll and they appear.

Comment 10

17 years ago
pushing out. 0.9.2 is done. (querying for this string will get you the list of
the 0.9.2 bugs I moved to 0.9.3)
Target Milestone: mozilla0.9.2 → mozilla0.9.3

Comment 11

17 years ago
-> 0.9.4 per Pavlov
Target Milestone: mozilla0.9.3 → mozilla0.9.4
(Assignee)

Updated

17 years ago
Target Milestone: mozilla0.9.4 → mozilla0.9.5
(Assignee)

Updated

16 years ago
Keywords: nsbeta1
Whiteboard: [nsbeta1+]
Target Milestone: mozilla0.9.5 → mozilla0.9.6
(Assignee)

Updated

16 years ago
Target Milestone: mozilla0.9.6 → mozilla0.9.8
(Assignee)

Updated

16 years ago
Target Milestone: mozilla0.9.8 → mozilla1.0
(Assignee)

Comment 12

16 years ago
wfm
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 16 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
(Reporter)

Comment 13

16 years ago
Trunk build 2002-03-01: WinMe, Linux RH 7.1, Mac 9.1
Verified Worksforme.
Status: RESOLVED → VERIFIED
Product: Browser → Seamonkey
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.