youtube video stops working after certain time

RESOLVED WORKSFORME

Status

()

Firefox
Untriaged
RESOLVED WORKSFORME
6 years ago
6 years ago

People

(Reporter: zaheer9869, Unassigned)

Tracking

13 Branch
x86_64
Windows 7
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

6 years ago
User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:13.0) Gecko/20100101 Firefox/13.0.1
Build ID: 20120614114901

Steps to reproduce:

played youtube video


Actual results:

Youtube videos are not fully loading.(its showing fully buffered but is actually Not) . it runs for few mins.. then the buffer progress bar shows it has loaded fully.. after certain time video stops .. play button on utube turns to play button from pause and video goes no ver further.. problem only with firefox.. tried fresh installing firefox after deleting cache.. fresh install flash player deleting cache but nothing working..


Expected results:

it should play full video
Your forgot to include the used flash version.
There are several issues known caused the Adobe Flash update.

Please see http://forums.adobe.com/thread/1018071?tstart=0
marking invalid since we can't fix bugs in the plugin itself
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 6 years ago
Resolution: --- → INVALID
(Reporter)

Comment 2

6 years ago
Its (Flash) 11.3.300.262

Details:
I read some were this a known issue in 32 bit firfox, so I installed 64 bit Nightly but this too is having same issue. I read Opera and firefox uses the same version of flash. But this problem is not in Opera and internet explorer.

Nightly : 16a1 (2012-06-30)
Extensions loaded are : Adblock plus 2.1, auto refresh 1.0.2, Loading bar 0.30, slide tabs1.0

Anything more you require?


(In reply to Matthias Versen (Matti) from comment #1)
> Your forgot to include the used flash version.
> There are several issues known caused the Adobe Flash update.
> 
> Please see http://forums.adobe.com/thread/1018071?tstart=0
> marking invalid since we can't fix bugs in the plugin itself
Status: RESOLVED → UNCONFIRMED
Resolution: INVALID → ---
(Reporter)

Comment 3

6 years ago
oops I didn't read the last line of yours. So you are sure its a flash issue ?
The protected mode feature of flash is only enabled if you use Firefox and the first flash version with this feature got released at the same time as FF13 (11.3.300.252 ?)
Opera is using the same plugin but the flash plugin doesn't enable the protected mode feature with Opera. IE doesn't count because they are using a different plugin (ActiveX).
This protected mode is causing various issues.
I disabled the protected mode in flash on my system due to a 100% crash while switching to fullscreen.

Disabling the protected mode in Flash and also trying an older flash version (just for a test due to security issues with older versions) is a minimum test to be sure that this isn't caused by the new flash version.
(Reporter)

Comment 5

6 years ago
Yes thanks a lot Matthias Versen, it seems protected mode was indeed the problem. I disabled it now..so far so good. Thanks once again
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 6 years ago6 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.